Multumesc Andrei!
Noul motor 1.5 dci 85 CP
Collapse
X
-
Sunt nou pe aici. In curand o sa-mi vina si mie loganul de 85 CP. Puteti sa-mi spune-ti si mie de ce am nevoie cand merg sa-l i-au de la dealer si c-am cati bani trebuie sa am in buzunar ? Masina am achitat-o integral la Mioveni.
Am inteles ca motorina am doar cat sa trec strada, presuri nici vorba ......
Multumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by lauPuteti sa-mi spune-ti si mie de ce am nevoie cand merg sa-l i-au de la dealer si c-am cati bani trebuie sa am in buzunar ?
Comment
-
numerele rosi la mine au costat 155RON, RCA facut pe un an 340RON si prima rata din casco 108Euro..(4 rate am eu) ...dupa asta o sa-ti mai trebuiasca bani de imatriculare cam 800-900ROn depinde acum daca o faci singur sau prin firma ...eu am facut-o prin firma si ma costa 900RON....
Comment
-
inmatriculare: Numere rosii 80lei; securizare carte 12 lei, txa speciala prima inmatriculare 590 lei, taxa talon 52, lei, taxa (am uitat pt ce) 30 lei, numere preferentiale 85 lei, casco 104.6 lei/luna (am platit numai prima rata), RCA 1 an 438 lei si mi-a luat fix 24 de ore de cand m-am dus la RAR pentru securizare si pana am ridicat numerele definitive de la Udriste. Am rezolvat cu RCA la dealer de cand mi-a facut factura, cu CASCO la banca atunci cand am semnat OP pentru factura, iar celelalte RAR, Administratia financiara, Taxe si impozite locale, CEC si politie, le-am facut in aceeasi zi de la 8.30 si pana la 12.30
Ambition 1.5dci 85hpsigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Eu stiam altfel. Sa nu depasesti 2500 rpm si 120 km/h. Deci in a V-a cred ca poti sa mergi pana in 3000-3200 rpm pentru ca e o treapta economica si nu solicita motorul asa mult. Daca gresesc sa ma corectati.
Comment
-
Eu i-am dat asa cum am avut nevoie din prima zi. Daca e sa se intample ceva, apoi sa se intample pana e noua si in garantie. Am depasit si 3500 rpm si nu are nimic. La 120 km/h intr-a 5-a merge foarte bine. Acu am 3000 km si merge tot mai bine motorul. Nu cred ca trebuie sa exageram cu rodajul. Daca era asa o mare problema si un pericul de a se strica masina, nu o livrau cu astfel de recomandari, il faceau ei rodajul.
Comment
-
Originally posted by andreiEu stiam altfel. Sa nu depasesti 2500 rpm si 120 km/h. Deci in a V-a cred ca poti sa mergi pana in 3000-3200 rpm pentru ca e o treapta economica si nu solicita motorul asa mult. Daca gresesc sa ma corectati.
Comment
-
Originally posted by andreiEu stiam altfel. Sa nu depasesti 2500 rpm si 120 km/h. Deci in a V-a cred ca poti sa mergi pana in 3000-3200 rpm pentru ca e o treapta economica si nu solicita motorul asa mult. Daca gresesc sa ma corectati.BMW 320i e36
1.5dci 65cp (de la munca)
Comment
Comment