Noul motor 1.5 dci 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Desi nu vad de ce sa nu dea garantie la Laureate si la Kiss Fm sa dea, se poate sa fie asa. Nimic nu mai ma mira...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• O sa merg si la dealer sa intreb.... dar... Romania e tara tuturor posibilitatilor ...mai nou
      Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

• asa e strategia firmei ca sa de un plus kissfm in vanzari ...pentru ca multi opteaza pentru 3 ani si atunci merg pe kissfm ...

Comment

• Poate nu dau gratuit garantia extinsa nu ca nu dau de loc. Nu prea ar fi logic sa nu dea deloc.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu dau garantie deloc la celelalte verisuni cu 1,5 dci 85CP, ca sa cumpere lumea Kiss FM-ul daca vrea garantie extinsa.

Comment

• - Nu vad de ce ar conta varianta de masina in legatura cu garantia extinsa, tot Logan este nu?
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

• Pai daca dadeau la toate variabtele cu 1,5 dci 85CP garantie extinsa, nu se mai cumpara Kiss FM.

Comment

• sunt curios cand o sa vina primul dci de 85CP pe forum aici da sa fie berlina nu MCV,ca pe berlina performantele sunt mult mai bune fata de MCV ca si demaraj si asta pentru ca e mai usoara.

Comment

• Am inteles ca pe 13 septembrie o sa fie operatiunea porti deschise la Dacia. Eu ma duc sa testez dCi-ul asta nou si o sa va zic impresiile pentru cine nu merge la test.
                    sigpic

Comment

• operatiunea a inceput deja... vezi detalii pe www.dacia.ro

sigpic

Comment

• Originally posted by mareom
                        Am inteles ca pe 13 septembrie o sa fie operatiunea porti deschise la Dacia. Eu ma duc sa testez dCi-ul asta nou si o sa va zic impresiile pentru cine nu merge la test.
                        Eu sunt curios, si chiar ma intereseaza o parere de la unul dintre noi . Va astept opiniile!
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

• deja stiu si cine va avea primul dci de 85CP berlina de pe Logan Club Constanta

Comment

• cine??
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• hai zi-ne nu ne mai tine in suspans...

sigpic

Comment

• Originally posted by gxg
                                cine??
                                o sa il vezi la urmatoarea intalnire,are un logan rosu dci cu nr CT-10-SPR( serviciu politiei romane) )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google