motorul de 85 de cai e oricum vizibil mai bun ...fata de cel de 70 cai .....acum asteptam niste impresi dupa o berlina :P
Noul motor 1.5 dci 85 CP
Collapse
X
-
Originally posted by Jonivipmotorul de 85 de cai e oricum vizibil mai bun ...fata de cel de 70 cai .....acum asteptam niste impresi dupa o berlina :Psigpic
Comment
-
Parerea mea este ca o impresie despre o masina, si in special despre un motor ti-l faci in ceva timp, nu intr-un drive test de cativa km. Deci in consecinta , va trebui sa mai treaca ceva timp, pana se mai aseaza motoarele astea, ca sa ne putem face o idee ,de cat de bune sunt, pe Logan ma refer., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
M-am uitat pe site-ul Dacia si am vazut ca au pus dci-ul asta si pe Prestige,buna treaba.Va costa 11670 Euro full option.Numai bine la toata lumeaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by sabinusCam mult pentru un Logan, chiar si Prestigesigpic
Comment
-
Originally posted by FLORYNMegane este altfel lucrat,
Comment
-
Asa vorbiti de parca nu tot surubelnita are turcu ca si romanu sau francezu', hai nu mai fiti asa rai in privinta asta, stai linistit andrei cat o fi meganu facut de turci da nici nu se compara cu loganu mai deloc. Tot aceleasi piese sunt si in Franta si in Turcia, doar mana de lucru mai ieftina.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Sincer sa fiu, daca as fi vrut sa iau Megane Sedan, as fi ales un Megane Bicorp care e facut in Spania.
Comment
Comment