If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La 6000? No way!!!... maxim 3000! dar cand stai de 20 de ori la un semafor (fara gluma)... mai bagi piciorul sa prinzi un loc mai in fata...
Eu am de facut 15km de acasa pana la serviciu, distanta pe care o parcurg in min 60min si max 180min...
mai ideea e ca toate masinile daca te infigi in ele dar sa zicem ca iei un 1.5 70cp si un 1.5 85cp si dai cu amandou o tura pe autostrada soarelui amandou talpa pana la 3000 schimbat si apoi mers cu 4000 in a5a... ideea e ca la sfarsit chiar daca consumul va fi astronomic tot la 1.5 85cp va fi mai mic...
buna mai...mai scrieti si voi cei care aveti deja masina asta daca sunteti incantati de ea sau nu...eu am facut comanda de un kiss de 85 de caluti dar vine abia pe 21 noiembrie.... desi am deja vreo saptamana de cand am facut comanda...dar asta e astept....punetiva pe scris!
buna mai...mai scrieti si voi cei care aveti deja masina asta daca sunteti incantati de ea sau nu...eu am facut comanda de un kiss de 85 de caluti dar vine abia pe 21 noiembrie.... desi am deja vreo saptamana de cand am facut comanda...dar asta e astept....punetiva pe scris!
Uite aici, problema e ca impresiile sunt despre un MCV cu DCI, MCV car e mai greu cu vre-o 3-400 de kg decat un sedan si implicit consumul e putin mai ridicat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment