Spre informarea ta, am facut timp de 18 luni (cam o data pe luna) naveta intre Frankfurt si Bucuresti, am alimentat de la principalele benzinarii de pe traseu (Shell, BP, Agip, OMV) si vreau sa spun ca mare rahat de diferenta nu e intre motorina noastra si cea a a lor. Singura diferenta evidenta, am observat-o in Danemarca si Suedia (probabil ca motorina din nord nu contine parafine si e foarte aditivata pentru a rezista gerului). Acolo da, motorul merge mai altfel (in sensul bun), dar cu costul cresterii consumului cu ~35-40%.
Am demontat rezervorul acum trei luni (m-au speriat maniaco-depresivii de pe forumuri) si l-am "spalat", de fapt, mi-am facut de lucru o zi intreaga de pomana, motorina pe care o scoteam dupa ce spalam rezervorul, era la fel de "murdara" ca cea pe care o puneam initial pentru clatirea rezervorului.
Am demontat rezervorul acum trei luni (m-au speriat maniaco-depresivii de pe forumuri) si l-am "spalat", de fapt, mi-am facut de lucru o zi intreaga de pomana, motorina pe care o scoteam dupa ce spalam rezervorul, era la fel de "murdara" ca cea pe care o puneam initial pentru clatirea rezervorului.
Comment