Am gasit o opinie in zona de comentarii de pe pagina de igienizare a instalatiei de aerisire de pe tutoriale Logan.
Pe langa o solutie de igienizare (ca experiment, eu personal nu dau mari sanse), o sa caut si o camera endoscopica sa o bag pe sub masina in zona scutului termic. Daca este adevarata opinia, este foarte posibil sa fi colectat acolo murdarie de pe drum, frunze, petale, resturi care au intrat sub scut. Scutul este in zona DPF-ului si deci ar confirma toate supozitiile mele.
Nota : La diesel, sub protectia termica de sub masina (portiunea mica, aflata cam in dreptul consolei centrale) exista o teava de scurgere a condensului format in instalatia de ventilatie, datorat folosirii AC.
NEAPARAT trebuie introdusa si acolo spuma dezinfectatanta ; acolo este "patria" microorganismelor asociate locurilor reci si umede. Accesul este foarte facil pe un elevator sau rampa...
NEAPARAT trebuie introdusa si acolo spuma dezinfectatanta ; acolo este "patria" microorganismelor asociate locurilor reci si umede. Accesul este foarte facil pe un elevator sau rampa...
Comment