de unde scoti preturile astea ?! un filtru de polen de origine e 30 de lei. un filtru de ulei pt diesel e 30 de lei, filtru motorina euro4, cel lung (cred ca e acelasi cu cel euro5) e 120 de lei. Cat dai tu pe 5 litri de ulei ? 290 de lei ?!
Cine mai are 1.5dci euro 5? Pareri, Fiabilitate, Probleme Etc.
Collapse
X
-
Salut, pot sa confirm si eu preturile la reviziile DCI-ului E5
La inceputul lunii oct am facut revizia de 80.000 km unde s-a schimbat distributia,accesoriile, ulei+filtre fara a schimba placutele de frana si a costat in jur de 2200 ron
Am mai schimbat pe garantie un rulment dreapta fata, pivot dreapta fata si volanul care se exfoliase
masina are in prezent 90 000km si se prezinta impecabil
este un dci 75 cai
Comment
-
Originally posted by proteinman View Post740 RON ulei + toate filtrele + manopera.
Pe mine a doua revizie m-a costat exact 612,26 lei, uleiul şi filtrele fiind cumpărate în regie proprie.
Uleiul a fost Elf 5W30 DPF, filtrele de origine toate, iar revizia am făcut-o în acelaşi service ca şi tine !
Cele bune tuturor !
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostGata, ai "sărit" de 40.000 de kilometri ?
Pe mine a doua revizie m-a costat exact 612,26 lei, uleiul şi filtrele fiind cumpărate în regie proprie.
Uleiul a fost Elf 5W30 DPF, filtrele de origine toate, iar revizia am făcut-o în acelaşi service ca şi tine !
Cele bune tuturor !
Singura "fita"e uleiul pentru DPF, care e foarte important, si de aia il schimb la 10.000 si nu la 20.000 cum scrie in carte.Tinand cont ca voi folosii masina vreo 300.000 km o fac spre binele meu. Voi face si dupa garantie reviziile tot la reprezentanta. Mentionez ca pe masinile mele au pus mana doar o echipa de 2 mecanici in care am incredere 100%.
Iarasi in piesele "de origine" de prin magazine nu am incredere "originea" lor neputand fi controlata...exemplu: panaramele de filtre de motorina la care intra aer pe la mufe, curelele de distributie care daca te incordezi mai tare le rupi cu mana s.a.m.d.
Iar fiecare are locul lui in circuitul banilor in natura.
Comment
-
Originally posted by proteinman View PostSunt curios de unde acele preturi.
Preturile reale sunt :
Filtru de polen : 67 ron
Antigel : 30 ron
5L Ulei : 230 ron (ca deh e pentru DPF)
Filtru Motorina: 128 ron
Placute frana : 180 ron
Filtru Ulei : 35 ron
Filtru de aer: 100 ron un total de aproximativ 770 roni numai piese
In Pitesti uleiul Elf 5 / 30 dpf este 90 lei bidonul mare (cred ca 4 l)
In Pitesti:
ulei Elf 5w30 (bidon 4 l) 90 lei
filtru ulei 17 lei - de origine
placuta frana 110lei - de origine
filtru aer 15 lei - import
filtru motorina 80 lei - de origine
antigel 20 lei 1l - de origine
filtru polen 20 lei - importsigpic
Comment
Comment