Pai fapta e recunoscuta. Mai trebuie sa demonstreze ceva?
Viteza Maxima 1.5dci 90 CP E5
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by prometheus View PostUn motor se pare foarte reusit si in combinatie cu aceasta cutie in cinci trepte(primele 3 scurte iar ultimele doua destul de lungi)(cutie ce este echipat mcv-ul , sandero si logan ) , nici nu simti nevoia de o a 6 treapta. .......................
Nu stiu daca ai mers cu varianta asta, dar se simte nevoia de 6 trepte, cel putin eu am simtit-o, nu merge ok la 90-100/h pe tr V (prea lunga).
Fie te duci pe tr IV fie urci la un ~110-120.
Comment
-
@Octavian eu ma refer strict pt modelele noi logan/sandero/mcv 2 cu motorizarea de 1.5 dci 90 cp cutie de 5 trepte.Am mers cu un mcv al unui amic care si l-a luat recent si treapta 6 chiar nu-i simti nevoia crede-ma.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Vezi, asta nu inteleg. La motorul de 75 CP avem
Putere: 55kW / 75CP la 4000 rpm
Cuplu:180Nm la 1750 rpm
Viteza max:162 km/h
Chiar si modificat nu castigi la viteza maxima mai mult de 10 km/h. Poate castigi multi Nm,
Pe ceas maxim avem 210 km/h. Cum poate sa ajunga la viteza asta?
Comment
-
Eu confirm ca Logan 2 dci 90 mi s-a oprit la 203 kmh GPS respectiv 210kmh bord.
Turatia era undeva la 3200-3300 rpm.
Ca fapt divers masina o simteam nesigura...volan foarte moale si avea tendinta sa baleieze stanga dreapta.
P.S. In vale a ajuns la 206 dar nu se pune. Stabilizat pe plat atinge singurica 203-204. Pe A3 am incercatLast edited by alessandro; 5 January 2014, 12:20.
Comment
-
Nesigura la 200/h ...dar cum ai vrea sa o simti, la intr-un A4 sau 320? ))
Originally posted by prometheus View Post@Octavian eu ma refer strict pt modelele noi logan/sandero/mcv 2 cu motorizarea de 1.5 dci 90 cp cutie de 5 trepte.Am mers cu un mcv al unui amic care si l-a luat recent si treapta 6 chiar nu-i simti nevoia crede-ma.
Nu stiu daca rapoartele sunt identice de la berlina la MCV, dar la berlina dci90cp trV e lunga tare si se simte clar ca nu-i place la ~90/h in tr V.
Comment
Comment