Braila-Cracovia si retur, consum afisat de CB 5,5 l/100 km. Facut plin pana in gura la Kosice de la Shell, mers pana la Buzau, completat la Rompetrol Buzau, intrat 28 litri pana la primul clic. Masina cu 3 persoane, portbagaj suplimentar de 75 kg, masina incarcata cu de toate. Mers cu 130 pe autostrazi, in rest, cat am putut. Anvelope Conti vara (cele de fabrica), ulei Redline 5w-30 euro series (nu a vrut sa consume din el nici 100 ml). Sublim!
Consum LOGAN 2 1.5 DCI 90CP DPF
Collapse
X
-
Eu am sesizat o anomalie la CB-ul meu: fiind în mers cu maşina dacă scoţi din viteză şi o laşi să meargă din inerţie şi fără să mai apeşi acceleraţia, în mod normal consumul instant pe CB trebuie să scadă rapid pâna la valoarea de relanti -adică udeva la 1l şi ceva şi să rămână acolo până maşina ajunge la viteza de 30 km/h (când dispare afişajul). Ei bine, la mine în tot acest timp valoarea afişată are mereu fluctuaţii mari, de la valoarea pt relanti până la 6-8l/100..ceea ce este f. ciudat, la vechiul meu dci nu se întâmpla aşa ceva.
Comment
-
-
Eu nu stiu prin care Bucuresti circulati dar viteza aia medie de 31kmh e cam mare.
Ca sa nu mai zic acel 6.1% la 16kmh.
Atasat vedeti consumul meu 100% urban pe ultimii ~500km.Attached FilesLast edited by 77sky; 3 June 2018, 13:40.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
-
Originally posted by Silviu View PostEu nu stiu prin care Bucuresti circulati dar viteza aia medie de 31kmh e cam mare.
Ca sa nu mai zic acel 6.1% la 16kmh.
Atasat vedeti consumul meu 100% urban pe ultimii ~500km.
Comment
Comment