Originally posted by cla 26
View Post
Versiunea De Echipare 'LOGAN'
Collapse
X
-
la fetele de usi nu e cumva si cea de ph1 ? doar "deschizatoru' " e de ph 2..asa pare
oricum nasol fara scrumiera,briketa,ornamente ceva etc" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
frate daca e groapa de gunoi un focus din 2004 full care a stat mai mult in garaj, arata si merge ca una noua atunci loganul ala de 2 lei e ferari oare cat putea costa sistemul ala de reglaj din interior pt oglinzi 10 euro?ok pune frate pretul 5910 euro ca si dacia din 1995 avea oglinzi reglabile din interior
Comment
-
sunt de acord cu masina noua de aia mi-am luat lognan pt garantie . nu am trait cu masina aia o cunosc pt ca e aunei prietene italience si e o masina super intretinuta.eu unul daca as alege intre un logan din ala super chel si un sh prefer sh chiar daca mi-as asuma anumite riscuri.dar fiecare cu parerea lui am mai avut masini straine sh-uri si au mers de a sfrait asfaltul dar depinde de noroc. eu vb de sh-uri care nu au rulat pe hartoapele alea de drumuri din romania unde se zguduie masina din toate incheeturile
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postnu e adevarat. matizul nu are nici macar preclablajul pentru radio si boxe, si cand ploua afara zici ca ploua pe umbrela. ca materialul ala de pe plafon e pus direct pe tabla, loganul are acolo niste burete parca
Comment
-
Originally posted by cla 26 View Postfrate daca e groapa de gunoi un focus din 2004 full care a stat mai mult in garaj, arata si merge ca una noua atunci loganul ala de 2 lei e ferari oare cat putea costa sistemul ala de reglaj din interior pt oglinzi 10 euro?ok pune frate pretul 5910 euro ca si dacia din 1995 avea oglinzi reglabile din interiorDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ebd are pentru ca are abs. abs lucreaza cu rotile fata si ebd cu cele spate. vezi ca e detaliata problema asta pe forum, nu ma intreba unde ca nu mai stiu. pe la abs pe topic cred.. si afu au toate ph2-urile...si nu, NU lucrez la dacia.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postabs pe topic cred.. si afu au toate ph2-urile
Comment
-
afu este de la bun inceput pe ph2(are un prieten pe ph2 si il are din septembrie). abs-ul este obligatoriu din 2009. si am auzit ca din 2011 si esp-ul o sa fie ogligatoriuDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment