Logan De Lux - Logan EDGE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by andrei View Post
    La noi nu ar avea vanzare pentru ca ar fi pretul prea mare, undeva peste 20.000 euro.
    Ce-ai băut, frate?Cum să dai "peste 20 de mii de euro" pe caricatura aia ,nici dacă eşti drogat rău, da' rău de tot.Cu banii ăia îţi iei un passat 2,care pe lângă lungan zici că-i avion.Asta le întrece pe toate de aici

Comment

Sincer, nu m-a impresionat deloc nici pe mine. Singurul lucru care mi-a placut a fost volanul din punct de vedere estetic si din cauza faptului ca e pe dreapta

MD

Comment

Of... copii astia cu nemtoaicele... Eu un tot Logan o sa-mi iau... Prin simplu fapt ca-mi place sa bat nemtoaice... Mai ales 1,9TDI

Comment

Daca nu i-a schimbat plansa de bord degeaba, pana si Accent(Hyundai), Aveo(Chevrolet), masini la bani putini au o plansa de bord frumos desenata, la noi tot aia cioplita cu dalta parca cu butoanele pt geamuri pe plansa centrala.
          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Nu merita masina aia nici un ban in plus fata de actuala. Mie mi se pare kitch: nu pui ornamente din lemn pe logan oricum ar fi...
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Aceeasi marie cu alta palarie
              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Originally posted by Rick View Post
                Ce-ai băut, frate?
                Mai usor cu apelativele de genul asta ca poate aplic regulamentul...

Originally posted by andrushk_mib View Post
                Nu merita masina aia nici un ban in plus fata de actuala. Mie mi se pare kitch: nu pui ornamente din lemn pe logan oricum ar fi...
                Da, dar scaunele si bordul chiar arata bine. Eu as fi luat asa ceva, dar sa-i pun consola normala dupa.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Rick, nu te cunosc insa, cred ca ar fi bine sa te stapanesti. Nu cred ca cineva de pe aici accepta apelative de genul celor folosite de tine. Mai multa decenta te rog.

Sorry de offtopic.

Ontopic: Scaunele si volanul imi plac la nebunie dar cred ca merita mai mult un tunning treptat decat o chestie cu mult mai scumpa venita asa din fabrica.

MD

Comment

Originally posted by andrei View Post
                    Da, dar scaunele si bordul chiar arata bine. Eu as fi luat asa ceva, dar sa-i pun consola normala dupa.
                    Aia da andrei,pe alea merita sa dai bani, eu ziceam numai ca nu "se pupa" consola aia si volanu(parerea mea) cu conceptul loganului. Si dupa cum ii stim pe cei de la dacia ar cere "o avere" in plus pentru chestiile astea
                    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

La noi ar fi ajuns usor la 15.000 euro. Un Prestige e 10.000 euro, scaunele inca 2.000-3.000 euro, ornamentele 1.000 euro, vopseaua 1.000 euro.

Comment

Scuză-mă,Andrei,m-a luat gura pe dinainte.De,când am auzit de 20 de mii pe khitchu' ăla....Niciun om normal n-ar da 20 de mii pe un logan în forma aia(pt o bucata de lemn o vopsea noua şi...Abs..Wow)nici 15 mii nu ar merita-nu vine cu nimica pe partea tehnică sau estetică...Lunganu' e un low cost,n-are nici măcar filtru de habitaclu aşa că n-are rost să vb de lunganul de lux.De lux va fi cand îl vor face aerodinamic(în genul opel insignia,passat)va avea esp,dublu climatronic,tempomat,piele..Si alte prostii d-astea nefolositoare :d

Loganul merită 10 mii,dacă trece de bariera asta intră in concurenta cu celelalte mărci,părerea mea fiind că ar ieşi învins(asta dacă n-ar suferi o schimbare totală,nu doar nişte faruri,un volan...)
                        Last edited by Rick; 29 July 2008, 14:24. Reason: Graba strică treaba

Comment

Am găsit o poză cu loganul ăsta de "lux".Aşa trebuie să arate cotieră din spate a unei maşini care ar ajunge uşor la 15 mii de euro,cum zice Andrei?Aaa, sau o fi o cotieră mobilă tip cărămidă în caz că te enervează unu din trafic să-i dai cu ea în cap
                          Attached Files

Comment

Cotiera aia e hidoasa rau. Scaunele ce imi plac atat.Numai bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Am gasit si eu ceva, dar oricum pretul e aberant chiar daca e frumoasa!
                              Attached Files
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

De remarcat ca n-are nici macar airbag pasager...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google