daca e in garantie, ia de 13, sau daca ai sange rece, poti sa-ti iei ovale. sau cea mai buna alegere este dif de 16 cu inele de MDF. oricum, tot ce este de dim 13 este slab.
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
am intrebare, referitoare la postul asta.
are pana la urma sau nu loganul ABS Plus EBD?
cine afirma acest lucru, l-as ruga sa aduca si argumente. deoarece mie nu imi scria nicaieri pe nici o foaie la dealer ca cum ca as avea EBD. un prieten pe aveo hatch are abs+ebd, si este specificat in oferta.(vezi varianta elite)Last edited by B 83 RMJ; 24 January 2009, 14:46.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Toate modelele Logan echipate cu ABS Bosch (8.0 sau 8.1) au EBD (sau EBV). Un search pe Google te va lamuri...
Comment
-
-
Originally posted by darksid3 View PostLaureate nu are ABS, doar Laureate Plus!La capitolul audio nu are cum sa fie manopera foarte scumpa, iar referitor la CASCO eu te sfatuiesc sa-ti faci tocmai pe principiul ca nu vrei sa arunci cu banii!Ca dealer...eu am fost foarte multumit de IPSO!
Ar trebui sa-l luam drept deviza si am fi noi toti cu totul altfel !
Comment
-
toate versiunile promotionale de pe ph1 (abs plus, easy - laureate plus, si partner) au fost disponibile doar pe ph1. pe ph2 aceste variante nu exista.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
In curand o sa apara serii limitate si pentru Ph2...
Comment
Comment