Andrei, am postat masina cu poze la rubrica my ride la logan galben.Este alta nuanta. T rog sa te uiti si sa lasi o impresie.
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
Mie mi se deschide...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostVersiunea de baza Logan ABS Plus este versiunea Preferance plus urmatoarele dotari:- ABS Bosch
- Proiectoare de ceata
- Aer conditionat - 600 euro
- Radio CD - 180 euro
- Airbaguri laterale - 200 euro
Preturile sunt urmatoarele:- Logan ABS 1.4 MPI (serie limitata) - 7200 24141,60
- Logan ABS 1.6 MPI (serie limitata) - 7600 25482,80
- Logan ABS 1.5 dCi (serie limitata) - 8700 29171,10
Puteti pune orice intrebari despre versiunea aceasta.
am vazut ca Dacia a scazut pretul la aerul conditionat, care e ca dotare optionala...Astfel, daca vrei ac platesti 500 euro, nu 600 cum era pana acuma...Si am vazut ca au scos casetofonul de tot...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nici inainte, ABS Plus nu avea casetofon standard.
Comment
-
Stiu...Dar am zis ca au scos casetofonul definitiv si preference standard are cd-player..Oricum, chiar si asa, abs plus e o afacere buna...Imi place echiparea cu abs si proiectoareDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Si acum e oferta asta, pentru cele aflate pe stoc.
Comment
-
Va salut.Si eu am un ABS plus si pana acum sunt foarte multumit de el.Dar as vrea sa-mi vopsesc calandrul in culoarea masinii.Stie cineva vreun service in Timisoara unde as putea face chestia asta si unde se lucreaza k lumea?Nu ma intereseaza service-urile Dacia unde stiti si voi cam ce preturi sunt.
Mersi anticipat.
P.S.Cam cat credeti ca ar costa asa ceva?Logan ABS PLUS 1.4 MPI
Comment
-
Incearca la un service de cartier, unde nu costa mai mult de 50 lei. Dar daca nu e tratata cum trebuie suprafata, o sa se cojasca in viitor.
Comment
Comment