Pe rand: becurile pentru apa la motorina nu se aprind pentru ca nu au motiv(nu ai apa) si roaga-te sa nu se aprinda. Celelalte doua nu se aprind la nimeni nu sunt activate.
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostPe rand: becurile pentru apa la motorina nu se aprind pentru ca nu au motiv(nu ai apa) si roaga-te sa nu se aprinda. Celelalte doua nu se aprind la nimeni nu sunt activate.
Da man dar nu se aprinde de loc nici cand pun contactul .Vad ca la alt logan se aprinde.Sa fie ceva defect?La altcineva cu abs+ i se aprinde cand pune contactul?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDa, se poate pune CB. Vezi la Bursa, sunt oameni care monteaza asa ceva.sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#
Comment
-
Pana in 100 lei, fara maneta.
Comment
-
Si pana la urma se pierde sau nu garantia daca montezi CB la o masina care nu are din fabrica?
dar se poate monta in service autorizat? Si de cati bani te scutura aia autorizati.sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#
Comment
-
Orice modificare a instalatiei in mod neautorizat conduce la pierderea garantiei.
Chiar nu stiu daca merita sa investesti in asa ceva,
Eu zic sa bagi combustibil si sa te distrezi ... Da-l in branza de CB... E un bullshit.
Gaseste ceva util in care sa bagi banii, timpul tau ...
Bafta !
Comment
-
Originally posted by Distrat View PostDa man dar nu se aprinde de loc nici cand pun contactul .Vad ca la alt logan se aprinde.Sa fie ceva defect?La altcineva cu abs+ i se aprinde cand pune contactul?
Originally posted by yoixy View PostSi pana la urma se pierde sau nu garantia daca montezi CB la o masina care nu are din fabrica?
dar se poate monta in service autorizat? Si de cati bani te scutura aia autorizati.sigpic
Comment
-
Originally posted by alindrgn View PostNu cred ca intra sub mocheta...Eu am vazut cablu pe partea (piciorul) stang al scaunului de la sofer, si am vazut ca vine din fata, adica de la maneta care iti misca tie scaunul si mi s-a parut ca se termina la sistemul care tine blocat scaunul in pozitia care o vrei tu...Si asa cred ca ala trage ceva pe acolo si lasa scaunul sa se miste...O sa fac maine dimineata niste poze
Comment
-
Salutare! Am si eu un ABS Plus si am o dilema: am observat de curind ca nu am aparatoarea la calculator, adica carcasa de plastic din spatele bateriei. E vreo intimplare sau asa au gama asta de abs plus?? Plus ca as vrea si eu sa pun una daca stie cineva de unde as putea achizitiona asa ceva!sigpic
Comment
Comment