logan abs plus are nivel de plecare preferece dar nu are si radiocasetofon standard are in plus proiectoare si abs......
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
Din moment ce versiunea de baza este Preferance, care are radiocsetofon, cum zici ca n-are?
Comment
-
am dat mail la ei la vocea clientului si mi-au zis nu ai vazut la configurare ca il ai ca optiuni nu vine standard
si eu vreau sa imi iau unu la fel si m-am interesat......oricum ei spun ca e editie limitata si eu o sa imi iau unu' prin toamna nu cred ca il mai prindLast edited by 1.5 DCI; 9 May 2007, 20:13.
Comment
-
Da, am vazut si eu acum ca n-are RCS, la configurator scrie "Radio Casetofon 2x15W" si este un X in dreptul lui, am crezut ca este standard.
Iar chestia ca ABS Plus e serie limitata, e discutabila, asa au zis si anul trecut, ca Laureate Plus e serie limitata, ca tine o luna, dup-aia s-a prelungit la 3 luni si inca se mai fabrica si acum.
Comment
-
eu zic ca merita din plin versiunea ABS Plus, daca era valabila cand am luat eu masina poate as fi optat pt ea, ambitionul meu are ABS si AC, jentile nu sunt cele pe care le-as fi vrut eu pe masina, dar nu am avut de ales, daca am dorit ABS, mi-au bagat pe gat niste roti urate, un cd player cam invechit, 4 geamuri electrice desi nu-mi trebuiau, in schimb as fi optat pt airbaguri laterale daca ar fi existat, asa ca eu zic sa-ti iei versiunea ABS plus cu AC si airbaguri laterale, dupa care iti cumperi un Mp3 sau DVD palyer si 4 boxe
sper ca nu v-am plictisit, am scris cam mult, imi cer scuze
Comment
-
Chiar daca era versiunea asta cand am luat masina, tot n-as fi ales-o.
Comment
-
Da, dar am si alte optiuni precum: geamuri electrice fata/spate, RCD, oglinzi electrice, etc.
Imi pare rau de airbagurile laterale, erau bune, dar asta e, daca nu se puteau pune cand am luat eu masina.
Comment
-
Pe 6 Iunie iese din fabrica si Loganul meu ABS plus. a ajuns la un pret de 9700 cu vopsea metalizata(albastru egee) si aer conditionat(am renuntat la cd-payer si aibaguri laterale).o sa vad cum fac cu muzica pt ca cei de la Dacia mi-au spus ca am voie sa montez doar cdplayer CUMPARAT de la ei(adica nu pot sa aduc eu unul luat din alta parte si sa-l montez la ei)MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Loganul abs plus nu are casetofon. Asa credeam si eu la inceput, ca are.
In schimb, are cablajul gata facut pt casetofon si boxe. In locul casetofonului este o cutie care se poate scoate desfacand doua cleme care sunt in partea de sus si trebuiesc trase in jos, apoi iese cutia. De cutie sunt atasate firele pt alimentare, boxe si antena. Firele sunt bagate intr-o mufa dreptunghiulara aproximativ care se potriveste la casetofoanele si radio cd-urile pe care le vinde Dacia.
Comment
-
Originally posted by gxgPe 6 Iunie iese din fabrica si Loganul meu ABS plus. a ajuns la un pret de 9700 cu vopsea metalizata(albastru egee) si aer conditionat(am renuntat la cd-payer si aibaguri laterale).o sa vad cum fac cu muzica pt ca cei de la Dacia mi-au spus ca am voie sa montez doar cdplayer CUMPARAT de la ei(adica nu pot sa aduc eu unul luat din alta parte si sa-l montez la ei)
Comment
-
poti monta orice radio
Originally posted by gxgPe 6 Iunie iese din fabrica si Loganul meu ABS plus. a ajuns la un pret de 9700 cu vopsea metalizata(albastru egee) si aer conditionat(am renuntat la cd-payer si aibaguri laterale).o sa vad cum fac cu muzica pt ca cei de la Dacia mi-au spus ca am voie sa montez doar cdplayer CUMPARAT de la ei(adica nu pot sa aduc eu unul luat din alta parte si sa-l montez la ei)
abs plus 1,4+ac=7800, consider ca raportul dotari/pret este bun.
practic abs-ul este gratis faptul ca nu are radio nu cred ca deranjaza,de fapt ce ofera ei la optional ca radio cda (fara mp3) este scumpLast edited by andrei; 3 June 2007, 22:40.
Comment
-
Sa-l stapanesti sanatos. Ce cauciucuri are? Si poti sa zici si numele dealerului daca vrei, nu e nici un fel de problema.
Comment
-
A venit si loganul meu 1.5 dci ..mi se pare putin mai zgomotos decat cel cu motor euro 3. Are cauciucuri Continental.
Mai trebuie sa le desumflu? ca mi se pare cam rigida masina si zgomotoasa la denivelari.sau asa e la inceput? (n-am mai avut masina noua).
n-am apucat sa ma uit..dar n-are nici macar boxe din fabrica??MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment