am un logan 1.4 cu inchidere de la cheia de contact ,iar of-ul eu este urmatorul aspect:nu primeste semnal deschidere a usilor de la max 10 12 m si am alti colegi care semnalul emis de cheie este receptat de la ~45 m ,mentionez ca am inlocuit bateria in finalul lunii martie 2009.ce se intampla si ce trebuie ,sau unde trebuie umblat pentru remedierea acestui neajuns? Multumesc frumos.
Deschiderea Usilor
Collapse
X
-
la mine bate de la etajul 4. eu am altă problemă> nu am văzut în cheie cipul antidemaraj. oare să nu-l am? am cheie cu închidere pe ea. știu că am desfacut-o pe a unui prieten și avea . arăta ca o bucățică mică de cărbune. la mine este locașul acela dreptunghiular unde ar trebui să fie, dar nu este acolo! ciudat!!!sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
-
Originally posted by emyemanuel View Postla mine bate de la etajul 4. eu am altă problemă> nu am văzut în cheie cipul antidemaraj. oare să nu-l am? am cheie cu închidere pe ea. știu că am desfacut-o pe a unui prieten și avea . arăta ca o bucățică mică de cărbune. la mine este locașul acela dreptunghiular unde ar trebui să fie, dar nu este acolo! ciudat!!!
Comment
Comment