If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
martor luminos de control al sistemului antipoluare ramane aprins. In instructiunile de utilizare scrie sa merg la reprezentanta urgent. Ati mai avut asemenea probleme?
Mersi Cristi ptr. urari! Apreciez ca ai fost pe faza.
Last edited by ioni; 27 April 2010, 20:37.
Reason: Automerged Doublepost
de obicei acest martor se aprinde la mersul subturat. incearca sa schimbi treptele pe la 2700 ture. daca te vei duce la service iti vor sterge eroaore si iti vor spune sa mergi mai turat ca daca nu trebuie schimbata acea sonda (cred ca se numeste) si costa aproximativ 700 de lei. s-a mai discutat aceasta problema.
salutare!aceasta problema enervanta o am si eu:martorul luminos poluare imi sta aprins mereu.se mai stinge (mai rar) dar nu sta stins mai mult de 2-3 zile.eu am pe masina si gpl.cand am facut itp-ul a trecut mai greu testul de noxe.masina nu merge urat,adica nu se opreste la relanti,trage normal,nu face zgomote ciudate la turatii mari.daca stie cineva ceva astept un post.
Ciao...acu de cateva zile am observat cand m-am uitat la motor ca in stanga sus (cum stai cu fata la el) de undeva este aruncat ulei si acesta este proiectat pe metalul din jurul partii de sus a telescopului. Aveti idee ce e?...ce e stricat?...ce pot sa ii fac?...Merci. Stima
martor luminos de control al sistemului antipoluare ramane aprins. In instructiunile de utilizare scrie sa merg la reprezentanta urgent. Ati mai avut asemenea probleme?
Mie mi-au schimbat "kit curea accesorii" dupa ce am facut diagnoza, tot din cauza martorului de poluare. La mine nu statea aprins, se aprindea intermitent, si asta destul de rar (de 6-7 ori intr-un an). De atunci nu s-a mai aprins.
Cel mai sanatos e sa mergi sa-i faci o diagnoza, sint mai multe probleme care pot duce la aprinderea martorului asta. Bafta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment