Originally posted by mig21
View Post
Rulment Spate La 32000 Km Schimbat,huruia
Collapse
X
-
Ce fuzeta frate,fezete ai numa pe fata, pe spate ai tamburi,si in tambur intra rulmentul.Nasol rau chiar nu am mai auzit asa ceva rulmentul cedeaza la 2,3 de mii,incearca sa schimbi tamburul unul sh.este destul de ieftin.La mine primul rulment l-am schimbat la 136 de mii pe fata la 210mii altul pe spate.
Comment
-
Da asai la daciile vechi vaselina era esentiala pentru ungerea multor componente acum probabil sunt mai de calitate piesele,ma refer la cele de origine.Am zis probabil nu stiu sigur de ce nu se mai foloseste vaselina pentru ungerea angrenajelor.
Comment
-
inlocuire rulmenti
eu va recomand cu cea mai mare incredere service I.A.T.S.A. Campina,care merita efortul de a ajunge acolo(200km dus-intors),dar pentru lucrari mai serioase si revizii,merita toti banii. preturile sunt mai mult decat rezonabile,iar serviciile, intrec ofertele si corectitudinea oricarui service din Bucuresti... totul este la superlativ,incercati si nu o sa fiti dezamagiti... sa auzim de bine...
Comment
-
La 70000 de km incepe si la mine sa huruie usor.Dar culmea ca la jantele de vara care is pe 205 latime si 17 diametru,la alea nu huruie si la astea originale face scandal de la 50 km/h in sus.
Am verificat daca are joc,dar nu are deloc.Banuiala mea ii ca stau prost cu gresarea.Ori ii proasta vaselina sau ii deloc )
Cred ca indicat ar fi sa le faci revizie macar la 2 ani.
Toate cele bune.
Comment
-
La treaba cu cauciucurile m-am gandit si eu,dar cand invart roata in gol, cand ii pe cric,mi se pare ca ii mai zgomotoasa rotirea la dreapta spate ca la stanga spate.M-am gandit sa desfac pe acolo si sa gresez sau sa schimb direct rulmentul. Is nehotarat ,dar va tin la curent cu ce fac.
P.S. Poate la rulment ii place mai mullt janta de varaLast edited by silviu8601; 26 November 2012, 21:15.
Comment
Comment