Rulment Spate La 32000 Km Schimbat,huruia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mig21 View Post
    fratilor dati-mi si mie o solutie ca nu mai stiu ce sa fac.
    e a treia oara cand schimb rulmentul dreapta spate si tot se crapa pe la 2000-3000Km indiferent de marca(skf,snr).precizez faptul ca de fiecare data l-am schimbat la service cu presa etc...
    (
    Daca se sparge camasa rulmentului, atunci una din cotele de montaj este fara toleranta necesara; ori fuzeta ori interiorul tamburului.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ce fuzeta frate,fezete ai numa pe fata, pe spate ai tamburi,si in tambur intra rulmentul.Nasol rau chiar nu am mai auzit asa ceva rulmentul cedeaza la 2,3 de mii,incearca sa schimbi tamburul unul sh.este destul de ieftin.La mine primul rulment l-am schimbat la 136 de mii pe fata la 210mii altul pe spate.

Comment

Multumesc pentru sfaturi,se pare ca butucul este de vina.

Comment

Ok,da ai rezolvat treaba s-au urmeaza?

Comment

Da oare vaselina mai baga cineva de 2 ori pe an sau macar anual cum se baga pe vremuri? La daciile vechi se skimbau la 10-20 de ani rulmentii si nu cred ca erau mai calitativi sau drumurile mai bune, dar se baga vaselina la ei.

Comment

nu cred pe vremuri cand lucram in industrie si mecanicii schimbau un rulment mai itai il gresau pt. ca vaslina cu care veneau de la barlad sau alexandria era o vaselina de protecti nu tehnica

Comment

Da asai la daciile vechi vaselina era esentiala pentru ungerea multor componente acum probabil sunt mai de calitate piesele,ma refer la cele de origine.Am zis probabil nu stiu sigur de ce nu se mai foloseste vaselina pentru ungerea angrenajelor.

Comment

inlocuire rulmenti

eu va recomand cu cea mai mare incredere service I.A.T.S.A. Campina,care merita efortul de a ajunge acolo(200km dus-intors),dar pentru lucrari mai serioase si revizii,merita toti banii. preturile sunt mai mult decat rezonabile,iar serviciile, intrec ofertele si corectitudinea oricarui service din Bucuresti... totul este la superlativ,incercati si nu o sa fiti dezamagiti... sa auzim de bine...

Comment

drumuri rele sant peste tor in tara,dar mai nenorocite ca in Botsaniul meu nu ai sa vezi.e posibil si cand dai intr-o groapa mai sanatosa sa se duca nu numai rulmentii

apropo de servis esti mancat daca nu stii tu sa repari .pe langa ce ai stricat mai adauga si ei
                    Last edited by Alex.Dorin80; 23 November 2012, 19:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La 70000 de km incepe si la mine sa huruie usor.Dar culmea ca la jantele de vara care is pe 205 latime si 17 diametru,la alea nu huruie si la astea originale face scandal de la 50 km/h in sus.
                      Am verificat daca are joc,dar nu are deloc.Banuiala mea ii ca stau prost cu gresarea.Ori ii proasta vaselina sau ii deloc )
                      Cred ca indicat ar fi sa le faci revizie macar la 2 ani.
                      Toate cele bune.

Comment

Vezi sa nu fie de la cauciuce, nu prea are cum sa huruie cu un set de anvelope si cu altul nu.
                        Cand se aude cat de cat huruit, se aude indiferent de ce janta si anvelopa pui.

Comment

La treaba cu cauciucurile m-am gandit si eu,dar cand invart roata in gol, cand ii pe cric,mi se pare ca ii mai zgomotoasa rotirea la dreapta spate ca la stanga spate.M-am gandit sa desfac pe acolo si sa gresez sau sa schimb direct rulmentul. Is nehotarat ,dar va tin la curent cu ce fac.
                          P.S. Poate la rulment ii place mai mullt janta de vara
                          Last edited by silviu8601; 26 November 2012, 21:15.

Comment

Daca auzi un mic huruit cu roata suspendata poti sa gresezi cu cata vaselina vrei tu ca tot dijaba
                            E bine de verificat sa nu gripezi rulmentii

Pana nu are joc, mergi fara stres.

Comment

Zici ca pana nu are joc sa nu il schimb?Vreau sa caut sa pun ceva bun in loc.Ce imi recomanzi? SKF?Originali?
                              Mersi fain de raspunsuri.

Comment

Nu stiu ce este pus de fabrica, dar cu SKF nu dai gres.

Vezi daca ai cu ABS, probabil ca si pe spate senzorul citeste de pe rulment.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google