La pest 90 km/h m-i se aude un zgomot inervant undeva sub bord in parte dreapta, un darait sau trepideaza ceva, provocat de aer, dar nu imi dau seama ce, in unele curbe sau inclinatii ale drumului, nu se aude. Astept o idee..ceva.
Zgomot La Peste 90km/h
Collapse
X
-
Colegu se refera sa dai jos masca de plastic ca acopera stalpu' si acolo ai sa vezi un surub, daca este slab strange-l si la baza bordului jos ai sa vezi un capacel ce acopera un surub, la fel daca este slab strange-l. Dar la tine cred ca este altceva, cumva acel zgomot se aude ca un suerat de vant produs de viteza masinii? daca da, la baza parbrizului in ambele parti este o aparatoare de plastic de culoare neagra, iti recomand sa o scoti pe ceea din dreapta si sa imi spui daca se mai aude acel zgomot. Daca nu se mai aude ramane la alegerea ta ori cumperi alta ceea ce am facut si eu ori incerci alte modalitati. Bafta!
Comment
-
Cati km ai?
La inceput si pe mine ma sacada acelasi ''darait'' (enervant de-a dreptu).
Nu mai tin minte daca avea legatura cu viteza sau cu turatiile, dar tot din zona aia venea: sus-bord sofer.
Multi mi-au spus ca e de la nu stiu ce rotite de la turometru dupa vreo ~15-20000 km a disparut )) .
Comment
Comment