Pentru ca inchiderea centralizata sa actioneze si portbagajul pe lang montarea motorasului la incuietoare se mai fac alte modificari? Firele de la motoras se leaga la UCH? Pe unde sunt trase aceste fire la nivelele superioare de echipare? Trebuie schimbat UCH-ul? Multumesc.
Inchidere Portbagaj
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Varianta simpla nu presupune decat motorasul si un buton de comanda al lui.
Daca vrei ceva mai deosebit se monteaza un modul electronic pe firul de comanda deschidere usi de la UCH care la 2 impulsuri consecutive intr-un anumit interval de timp iti comanda motorasul.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
Incuietoarea de la portbagaj are buton pe care se apasa.
Vreau ca atunci cand deschid cu cheia usa de la sofer pe langa cele 4 usi sa se deschida si portbagajul. Deasemenea cand actionez butonul de la bord sa se inchida/deschida si portbagajul nu doar usile.
Comment
-
Vreau sa montez acuatorul original. Legatura se face la usile din spate sau la uch? Incerc sa respect schema de la versiunile superioare (preferance, laureat). Mi-ar placea ca schema montajul sa fie cat mai apropiata de cea originala, care se face in uzina.
Comment
-
A mea (Septembrie 2006) are buton dar nu a avut actuatorul montat. In schimb exista instalatia facuta si stransa itr-o punga de plastic sub tablia de carton din spate (aia cu difuzoarele). Tot ce am facut a fost sa scot firele si sa cumpar actuatorul de origine.
Comment
-
Originally posted by rusugxg View PostA mea (Septembrie 2006) are buton dar nu a avut actuatorul montat. In schimb exista instalatia facuta si stransa itr-o punga de plastic sub tablia de carton din spate (aia cu difuzoarele). Tot ce am facut a fost sa scot firele si sa cumpar actuatorul de origine.
Comment
-
-
salut...ma tot tachineaza si pe mine ceva...mi-am pus deschidere portbagaj pe care o actionez din telecomanda alarmei, doar de acolo....acum problema aici e, decateori trebuie sa deschid portbagajul trebuie sa opresc motorul sa deschid. Cu cheia sau din telecomanda. As putea sa-mi fac eu ceva sa deschid si din interior sau trebuie sa ma duc la service?
Comment
Comment