Se pare ca cineva a vopsit un obiect si au sarit stropi si pe a ta. Depisteaza-l si pune-l la treaba, sa iti curete masina.
Curatare smoala
Collapse
X
-
amorsa folosita inainea lucrarilor de asfaltare (smoala) de sterge foarte usor DOAR cu motorina!!cum am procedat eu:1.inaintea inceperii "procedurii" se spala bine masina;2.folosesti doua cirpe din bumbac, curate. una o inmoi in motorina si stergi cu ea smoala cu ce-a de-a doua stergi amestecul ramas pe suprafata vopselei (ceva de genul pacurina). stergerea se face imediat dupa ce motorina a diluat smoala. 3.spalare cu spuma activa din abundenta....
Comment
-
motorina merge de minune la curatat smoala eu asa am scapat de stropi de smoala dupa ce o stergeti fara sa insisti ca nebunu si avind grije sa intorci mereu cirpa in asa fel sa o folosesti mereu cu o parte curata,spala cu multa apa.Poti sa astepti si se duce dupa citeva spalari la spalatorie daca nu este graav acum depinde de situatie.Punetiva aparatori de noroi la roti va scutesc de multe probleme nu vor opri toti stropi da nu va ma fi asa rau cum am vazut pe unele poze
Comment
-
Originally posted by adisss View PostCIF - rezolva tot, supar usor, nici nu trebuie sa fraci prea mult
am patit si eu, serios am folosit CIF, a mers de minune, si nu dati banii pe tot felul de solutii... De 2 lei vechi... Zicea cineva pe forum ca a folosit detergent, il cred si eu spun ca e un om inteligent.... Deci folositi CIF sau ARIEL
stima all !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Eu nu as recomanda nimanui sa foloseasca nici diluant , nici benzina , nici motorina.Am avut si yo problema asta , si am fost in vitan la un magazin care are numai produse pt spalatorii auto.Este o solutie care miroase cam ca motorina si am dat pe ea 15ron,f buna , si curata repede, numai ca este foarte uleioasa , si dupa ce dai cu ea , si vrei sa speli masina nu se mai lipeste apa in zonele unde ai dat.abia dupa 2,3 spalari se curata si solutia.Fara Semnatura.
Comment
Comment