Nu fii suparat ca in momentul acela poate nu aveai banii disponibili si ti-ai luat masina care ti-ai dorit-o,asa si eu acum eram mai fericit cu un prestige ca mi-a mai intrat ceva malai in pusculita,da ce sa-i faci fiecare cum a putut la timpul sau.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
Eu am facut rost de vreo luna de tapiterie KissFM si inca n-am schimbat-o...E foarte frumoasa, imi place combinatia negru-rosu, desi s-ar putea sa se murdareasca mai repede. Cred ca in vara asta o pun.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Nu sunt huse, e tapiterie originala. O dai jos pe aia veche si o montezi pe asta. Dar mi-a zis DAN.GUTU ca e chinuiala cateva ore pana o schimbi...Cauta la "Anunturi" pe Sooky si ia legatura cu el, parca 160 de lei setul.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostIntreb inca odata si anume ce solutie sa adopt la montarea unei jaluzele retractabile,la luneta spate,fara sa se smulga holzsuruburile din acele cartoane?sigpic
Comment
-
Cum pot da si eu de Dan Gutu , ca as vrea si eu o tapiterie Kiss Fm, ca daca s-o uza asta sa am ce pune in loc? Nu gasesc deloc niste huse care sa fie macar asemanatoare.
Comment
-
Lucialina: nu vreau sa fiu rau si intelegem dorinta ta de a scapa de ele, dar fa-o la anunturi online.
rog pe ceilalti sa nu dea raport ca o sa dau eu si o sa le explicam ca userul e nou si sa se mute la anunturi online. Daca ai nevoie de "suport" pentru a posta anuntul la Online trimite-mi un PM.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
De mult nu am mai aparut pe forum
in februarie 08 mi-am luat un logan kis 1,6.
pana acum am facut 6000 km. Sa comportat foarte bine si in oras si in afara
inainte am avut o dacia super nova si pot spune ca este mare diferenta intre ele.
consum mi se pare ptin cam mare dar nu exagerat
ceea ce ma nedumereste este ca > c.B la indicatorul de cati km. Mai ai de parcurs pana la statie sau cu benzina din rezervor, in oras scade foarte repede.
Comment
-
KissFM cred ca o sa se fabrice atata timp cat sunt cereri....Si cum apar din ce in ce mai multe pe "strada'....Cred ca o sa ai toate sansele sa-ti iei; cat despre "oferta" de care zici tu , eu unul , nu am auzit nimic."Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"
Comment
-
Din ceea ce am auzit eu se zice ca s-ar produce doar 10 000 exemplare. Cand se vand toate se incheie productia Kiss FM
Comment
-
Cam la orice marca se intampla chestia asta. Daca nu ar fi asa, vanzarile ar fi scazut mult.
Comment
Comment