Normal ca stiu asta. L-am intrebat daca a venit asa, ca sunt numai stocuri acum, nu se mai fabrica. Probabil asa a configurat-o dealerul, cu jante de aliaj.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
-
Originally posted by Dacelf View PostAm cumparat si eu de o saptamana un Kiss si sunt foarte multumit. Am jenti de aluminiu, singura problema ar fi ca am un consum atestat de calculatorul de bord de 9,4%, care ma sperie, e drept in oras, e vorba de Sibiu, unde 50 km/ora e viteza medie. In rest e super, are tot ce vreau. MP3-ul merge multumitor, iar pneurile sunt Continental. Intrebarea mea este: la iarna ce pneuri sa pun si daca e nevoie sa fie toate sau doar pe fata?
Apoi, in curbe cu ce viteza se poate intra 90 - 100?
In rest sunt bucuros ca fac parte din familia Loganistilor.
La mai mare si sa auzim numai de bine.
PS : Ai mesaj privat !sigpic
Comment
-
Salutare tuturor, n-am mai intrat demult pe forum. Spuneti-mi si mie daca voua vi se ridica scaunul pe inaltime.Eu am o maneta sub el in partea stanga dar degeaba ridic de ea ca nu se intampla nimic.Ar trebui sa se ridice scaunul sau ce ii cu maneta aia?KISS FM 1.4 MPI sigpic
Comment
-
Ar trebui sa se ridice dar ar trebui sa il ajuti si tu, ridicandu-te si tu putin odata ce tragi de maneta!
Comment
-
Originally posted by Dacelf View Postlumea spune ca sunt bune, ca micsoreaza consumul...
Originally posted by marcone View PostEu am o maneta sub el in partea stanga dar degeaba ridic de ea ca nu se intampla nimic.
Comment
-
Noah mersi si-o dat drumu !!! Dar acum nu mai pot sa-l blochez cand ma pun pe el se lasa iar daca ma ridic si el dupa mine fara sa trag de maneta .Ii stricat ceva sau ce ii cu el? Si va spun sincer ca pana azi nu s-a miscat pe inaltime. Cum il pot bloca ?KISS FM 1.4 MPI sigpic
Comment
-
E stricat. Daca ai dat drumul la maneta si tot se misca e cazul sa mergi la service.
Comment
-
-
E si normal, ca doar de atunci nu se mai fabrica faza 1.
Comment
-
Ma bucur ca si altii sunt incantati de ce au luat. Si eu am sperat sa fie serie limitata. Acum, cu Logan facelift sigur nu se mai fabrica. Amicul meu din service se uita mirat cand ii spun ca asa vreau sa o am si peste 6 ani, nu vreau nici un face...Lift la ea. A noastra e luata in 15 decembrie, are peste 12 000 km, de pe la 9 000 "cineva" ia schimbat motorul, pentru ca a "cazut" efectiv consumul, chiar nu am de ce ma plange decat de praful de pe ea (e rosu passion). O sa ii facem rezivia mai devreme, plecam un Turcia unde am "rezervat" 4200 km, asa ca nu risc sa o fac la 17000, mai ales ca e prima.
Comment
-
Da, clar ca e bine sa faci revizia mai devreme, daca faci un drum lung. Si sa pui un ulei mai bun, neaparat.
Comment
Comment