LOGAN kissfm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din pacate nu se gasesc de cumparat. Dar daca mergi la dealer, la un baiat de la livrari e posibil sa te ajute, daca ii povestesi problema ta.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Dragule,in inimata este logan kiss fm! Asta conteza cel mai mult! Sa te fereasca d-zeu de accidente si fara stickere!
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

• Na, am auzit multe dar sa fure pana si stickerele de pe masina le cam intrece pe toate. Permiteti-mi sa rad desi e de plans.

Comment

• Eu am un 1,5 dci de 85 cp kiss fm si sunt foarte multumit de el

Comment

• Am un kiss fm din febr 2008.
            sunt incantat de el:spatiu,tapitaria,scaunele si consumul, toate vin in sprijinul dorintei mele de la achizitonare
            nu i-am facut tuning de loc .Mi se pare ca arata beton. Asa stock .
            Andreea Trifu

Comment

• Si eu am un kiss de la sfarsitul lui februarie , acum are 4600 la bord si nu am probleme cu el...Sper sa nu am nici mai incolo . Consumul e rezonabil 6l/100km la drum lung -7.7 l/km in oras(oras mic fara multe semafoare).Inrest numai de bine sa traiasca LOGANURILE indiferent de echipare...Ca...E...Bune!!!

Comment

• Apropos de stickere, am vazut multe Kiss-uri fara, dar credeam ca si le dau jos, ca nu le plac, vor sa semene cu prestige, cum i-am auzit pe unii. Dar sa le fure? De fapt romanul fura si butoanele de la telefoanele mobile, asa ca si exercitiu, ce sa ma mai mir ...

Comment

• Nu intotdeauna se dau jos .Al meu a venit fara stickere.
                  Andreea Trifu

Comment

• La multe masini fie dealerii nu pun stickerele, ca nu au pe stoc, sau ca le opresc ei, fie le spun proprietarii sa nu le puna.

Comment

• Buna, si eu am un kiss de 1.6 90 cp din mai 2006 , merge impecabil ( are doar 2600 de km) dar au inceput sa apara micile probleme:
                      in primul rand se " beleste" pielea de pe volan , stiu ca e de ras dar credetzima ca nu in realitate nu e
                      boxele de pe partea dreapta daca trec de 25 la volum incep sa baraie sa scoata tot felul de sunete

Comment

• Imi pare rau sa aud asta dar sunt curios daca ai sters vreodata cu ceva volanul ala pentru ca eu am 20.000 si n-are absolut nimic. Intreb pentru ca eu, intentionat, nu l-am dat cu nicio solutie si nu l-am sters cu umed niciodata. Mai stiu persoane, cu mai multi km decat mine, cu volanul loganului ca nou.

Daca vrei sa scapi de huruitul boxelor iti zic eu ce sa faci. Ori lasi mai incet, ori schimbi macar mp3-ul. Eu am schimbat mp3 si vroiam sa schimb si boxele ulterior dar merge f misto acum si o las asa.

Comment

• @darcr: Volanul se schimba pe garantie, iar huruitul boxelor e normal, doar au 15W...

Comment

• Si la mine se beleste pielea......Si are numa 10 luni......Eu am gandesc ca poate de la transpiratie....

Comment

• Imitatia aia de piele se cojeste ca e materialul prost. Schimbati volanele pe garantie, ce e asa de greu?

Comment

• Acuma plec in concediu, dar cand ma intorc voi fi pe capul lor pt ca nu e normal sa se intample asa ce daca ai volan imbracat in piele gata nu mai ai voie sa transpiri sau sa il stergi cu nimic?
                                dar pantofii de ce nu se "belesc" ????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google