LOGAN kissfm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care pantofi ? poate aia "naturali" .... Nici macar aia
    al meu are 9 luni si e volanul perfect.
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Daca zic ca se " beleste" atunci asa e, ce dracu acuma o dam la caterinca , asta e ori am eu ghinion ori astia folosesc piele de strutzocamila, in linii mari jenant

Comment

• O sa-l schimbe. Daca gasesc motiv, ca ai dat cu ceva substante pe el, le zici ca suni la Vocea Clientului.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu era caterinca, doar ca ar trebui sa ne obisnuim ca nu sunt 2 masini la fel. Cel putin nu la consumabile. Si asta din cauza "pretului mic" al masinii.
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• accident

Salut! Acum cateva saptamani ma plangeam ca mi-au luat stikerele...Dar acum chiar am patit-o... Mi-a busit-o o tipa. Plecasera ai mei cu el si tipa care i-a busit a ratat un stop...Maik-mea mana rupta, o matusa care era cu ei contuzie la picior, masina facuta praf.... Si avea vreo 5 luni , 3000km
            asta e...Cred ca o schimb pe-un sandero...Chiar daca o repara in service, mai pot sa am baza in ea? Sper sa auzim de bine in continuare, nu ca acum....
            Attached Files

Comment

• Nu e lovita rau, se repara oarecum usor si nu sunt probleme.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Buna..Tocmai m-am inscris si eu pe forum,desi il citesc din martie de cand l-am descoperit si de cand si posed un logan KissFM motor 1,4...M-am inscris cu gandul sa va relatez o problema ce a aparut la mine..De vreo luna de zile imi ramane ,cand si cand, beculetul de la abs aprins in mers..Am fost ieri a doua oara deja in service cu ea si nu au reusit sa-i de-a de cap..Prima data au zis ca mi s-a bulit un senzor pe dreapta si deaia..Ieri mi-a zis ca avea praf senzorul si l-au sters si n-ar mai trebui sa se aprinda,insa tot degeaba..Tot ieri insa mi-au precizat ca daca se va mai intampla sa se aprinda vor anunta la Mioveni..Azi de dimineata am sunat din nou in service si i-am instiintat ca se aprinde din nou..M-au programat pt marti sa merg din nou..Acum au spus ca vor anunta si uzina..Sunt curios sa vad daca se va rezolva pana la urma ..

Comment

• Si eu am avut probleme cu becul la ABS. La mine era de vina captorul daca la tine nu e captorul nu stiu ce sa zic. Astepta sa postezi problema dupa ce o rezolvi. Bafta

Comment

• Originally posted by liviu.Cristian View Post
                    Salut! Acum cateva saptamani ma plangeam ca mi-au luat stikerele...Dar acum chiar am patit-o... Mi-a busit-o o tipa. Plecasera ai mei cu el si tipa care i-a busit a ratat un stop...Maik-mea mana rupta, o matusa care era cu ei contuzie la picior, masina facuta praf.... Si avea vreo 5 luni , 3000km
                    asta e...Cred ca o schimb pe-un sandero...Chiar daca o repara in service, mai pot sa am baza in ea? Sper sa auzim de bine in continuare, nu ca acum....
                    stai linistit, se rezolva usor. Si oricum nu poti sa o schimbi. Odata platita, e masina ta. Stiu cazuri in care la 300 km ia cazut cutia si nu au schimbat masina. Au schimbat piesa defecta si gata. Ca o vinzi tu dupa ce o fac, asta e altceva.

Comment

• Originally posted by cc_iordachescu View Post
                      stai linistit, se rezolva usor. Si oricum nu poti sa o schimbi. Odata platita, e masina ta. Stiu cazuri in care la 300 km ia cazut cutia si nu au schimbat masina. Au schimbat piesa defecta si gata. Ca o vinzi tu dupa ce o fac, asta e altceva.
                      Pai la asta ma refeream...Ca o vand si imi iau alta. Azi am dus-o la service. Mi-au trecut cei de la asigurari 20 de piese/subansamble de inlocuit. E de munca la ea...Roata dreapta e deplasata. Acum deja ma gandesc ca o sa pierd cam 2000 eur ca s-o vand si sa imi iau alta, dar asta e...Ce sa aleg mai departe, logan ph2 sau sandero?

Comment

• Fa drive test cu amandoua si diferite motorizari si-o sa-ti dai seama singur ce ti se potriveste.

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
                          Si eu am avut probleme cu becul la ABS. La mine era de vina captorul daca la tine nu e captorul nu stiu ce sa zic. Astepta sa postezi problema dupa ce o rezolvi. Bafta
                          Deci am fost azi din nou in service cu masinutza mea...Cand m-am dus dupa ea i-am intrebat ce a avut si mi-au spus ca i-au curatat senzorul dreapta..Eu atunci le-am zis ca asta s-a facut si a doua oara cand am mers si tot s-a aprins beculetul..Cand sa plec s-a suit tipul de la service si ia dat cheie si ghiciti s-a aprins becul)..Cand a vazut s-a albit putin..S-a dus a vorbit si la chemat pe omul de s-a ocupat de ea,dupa care au ajuns la concluzia ca trebuie schimbat acel senzor..Au luat-o au bagat-o service si au descoperit ca nu au senzorul ce le trebuie in stoc..Astfel numai peste o luna vor primi acel senzor deoarece am inteles ca cei de la mioveni o luna nu lucreaza..Deci va exista si a patra oara de mers..:|..Cam asta este..

Comment

• Originally posted by liviu.Cristian View Post
                            Chiar daca o repara in service, mai pot sa am baza in ea? Sper sa auzim de bine in continuare, nu ca acum....
                            De reparat se va repara destul de usor si sunt sigur ca va iesi bine dar la vanzare vei pierde ceva la ea pentru ca urme vor ramane si un ochi cat de cat atent le va sesiza cu atat mai mult ca ai km putini si vrei sa o vinzi.
                            tema, ideea si morala este banii
                            banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

• Kiss fm e un model cam nereusit dpdv al fiabilitatii
                              si eu am avut o gramada de probleme cu el si inca nu am scapat
                              azi ma duc iar in service cu mp3-ul si computerul de bord care se tot reseteaza

Comment

• Cum poti sa zici asta , ce are modelu Kiss Fm in minus sau in plus fata de alt model dpdv al fiabilitatii, este un Logan obisnuit cu cateva optionale standard , daca tu ai o problema cu masina ta nu inseamna ca toate kiss-urile sunt la fel . Nu trebuie sa reamintesc de ce se numeste Kiss Fm si ce optionale are in plus/minus fata de altele, se putea intampla si cu alt model nu numai cu acesta, problemele ce le ai tu sunt cunoscute si la altele, nu pot decat sa iti urez bafta in rezolvarea lor.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google