Nu cred ca se leaga de evacuare pentru ca daca apas ambreiajul nu se mai aude
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
Poze cu masina copie dupa talon copie dupa actele din service copie dupa livertu militar copie dupa certificatu de casatorie copie dupa certificatu de botez al copiilor o cerere tip si un timbru fiscal de 5ron... Toate la ghiseu 9
sigpic
Comment
-
Ok. Dar trebuie sa protejez cumva datele mele personale.
sau cel mai bine iti spun ca nu ma intereseaza credibilitatea ta.
o sa fac altceva: o sa postez copie dupa fisa de inlocuire (sau cum i-o zice) pentru volanul de pieleLast edited by cc catch; 22 September 2008, 14:58.KissFM 1.4 mpi
Comment
-
Originally posted by lucialina View PostAm si eu un kiss de 5 luni si au inceput sa mi se dezlipeasca stickerele! Cum sa le dezlipesc de tot fara sa aiba urmari , estetice si nu numai, asupra caroseriei???
Originally posted by cc catch View Postphotoshop?
Comment
-
Originally posted by cc catch View PostEu stiu ca se face la 15000 sau 1 an. In primii 7500 "se formeaza" motorul iar in ulei se strang multe "pulberi de fier" rezultate din frecare. E recomandat sa-i schimbi cel putin uleiul. Eu o sa-i schimb si filtrele
Faptul ca vrei tu sa-i schimbi uleiul si filtrele, nici o problema nu te opreste nimeni, dar tu ai dat de inteles ca ar fi vorba de o revizie pe care o cere DACIA.
Comment
-
Comment