@calenus: S-ar putea sa fie de la ambreiaj si sa nu auzi bine.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
-
Mama lor de kiss fm...Probleme peste probleme...In afara de volan( s-a mai dus din culoarea
) acu a inceput sa imi agate cutia de viteze din a 3-a in 4-a....Am inteles "asa e la toate" cu a-1 si a 2-a...Da a mea ce mai are...Chestia e ca nu face mereu...Doar cand vrea ea...low....&.....slow
Comment
-
Imi pare rau pentru problemele voastre (probabil si eu mi-as varsa amarul) dar nu faptul ca e modelul KISS e problema. Ganditi-va ca e aceeasi masina ca si celelalte. Doar cateva dotari au in plus, dar aceste dotari se regasesc si pe 1,6 16v. Faptul ca sunt probleme tine la modul general de modelul Logan si nu de varianta cumparata. Deja am inceput sa accept si faptul ca mai sunt si alte modele de masini care au probleme (chiar ieri am vorbit cu cineva care are Megane Bicorp)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by alexutzu View PostMama lor de kiss fm...Probleme peste probleme...In afara de volan( s-a mai dus din culoarea
) acu a inceput sa imi agate cutia de viteze din a 3-a in 4-a....Am inteles "asa e la toate" cu a-1 si a 2-a...Da a mea ce mai are...Chestia e ca nu face mereu...Doar cand vrea ea...
Comment
-
uffffff logan...
Am rezolvat problema (deocamdata) cu computerul de bord. Nu se mai reseteaza, au schimbat sonda din rezervor. Acum am alta problema: am eroare de consum-un plin si jumatate consumat(aproximativ 70 l si computerul imi indica 48 litrii consumati). In ceea ce priveste croncanitul-nu mi-au gasit nimic. Mai trebuie studiat. Curios! Se aude doar la cald si nu tot timpul
Comment
-
Pai e foarte normal, daca tu ai pus peste 50 L in rezervor sa nu afiseze decat atat, care e problema?
Comment
-
Adica, in traducere,,,a primit acel rezervor, sa zicem, 90 de litri iar nemernicul de CB este "milos" si arata doar 48L arsi, corect?
In primul rand, nu mai depasi capacitatea de 50 de L a rezervorului
In al doilea,,,da-i un reset CB-ului si observa ce se intampla in continuare.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
@calenus: Atunci ai clar o problema la sonda de carburant.
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostAdica, in traducere,,,a primit acel rezervor, sa zicem, 90 de litri iar nemernicul de CB este "milos" si arata doar 48L arsi, corect?
In primul rand, nu mai depasi capacitatea de 50 de L a rezervorului
In al doilea,,,da-i un reset CB-ului si observa ce se intampla in continuare.
nu am resetat computerul pentru ca mi s-a parut dubios si am mai alimentat inca o data. Parca a inebunit!!! Sau am alimentat cu aburi?! Curios! Arata plinul! Si nu am supraalimentat! O sa mai dau inca un reset si vad cum se comporta. Mama lor de kiss-uri e a 6 oara cand merg cu el in service!
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@calenus: Atunci ai clar o problema la sonda de carburant.
Originally posted by calenus View PostSpune-mi tu mie cum reusesti sa `bagi` 90 l in rezervor
Te cred ca esti furios (parca 6 vizite in service.
Sfatul meu e sa alimentati atat cat prevede manualul (max. 50 L)
Tehnic vorbind,,,nu prea cred in ghinioane ci in inlocuirea unor piese, fara a se depista cauza ce duce la aparitia unui fenomen (multi elimina efectele, in loc sa depisteze cauzele)
Bafta!Last edited by 77sky; 2 December 2008, 21:54.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment