Am comandat si eu un Kiss cu 1.5DCI 85cp tre sa vina la sf lunii ianuarie, poate sa-mi spuna cineva toate loganurile au indicatoarele de bord pe portocaliu? (ma refer la ce vine din fabrica nu la cei care si-au inlocuit ledurile)
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
Da. Tot portocalii sunt ledurile. De fapt la Prestige si Kiss FM s-a schimbat doar folia ceasurilor.
Comment
-
KissFM are portbagaj cu eleron încorporat sau ba ca in poze pe site nu vad nici o indoitura la portbagaj dar avand in vedere ca Kiss este Laureate cu niste boarfe in plus ar trebui sa aiba....gresala in poza sau tzeapa
Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.
Ti-am mai zis o data ca are eleron, masina din mini-site e una desenata, nu e reala.
Uite si o poza cu un Logan Kiss FM, sa te convingi.Attached Files
Comment
-
Da, mai sunt cateva poze.Attached Files- kiss2.jpg (198.9 KB, 132 views)
- kiss3.jpg (248.4 KB, 147 views)
- kiss4.jpg (185.4 KB, 122 views)
- kiss5.jpg (252.1 KB, 160 views)
- kiss6.jpg (193.3 KB, 108 views)
- kiss7.jpg (200.7 KB, 99 views)
- kiss8.jpg (182.7 KB, 147 views)
- kiss9.jpg (271.2 KB, 196 views)
- kiss10.jpg (218.2 KB, 147 views)
- kiss11.jpg (873.7 KB, 182 views)
- kiss12.jpg (796.4 KB, 178 views)
- kiss13.jpg (888.9 KB, 141 views)
- kiss14.jpg (871.6 KB, 138 views)
- kiss15.jpg (912.7 KB, 141 views)
- kiss16.jpg (868.3 KB, 141 views)
- kiss17.jpg (933.7 KB, 126 views)
Comment
-
Nu e decolorat, asa e modelul. Pare decolorat dar nu e, e chiar frumos in realitate.
Comment
-
Desfa capacul de la sigurante (in stanga bordului) si scoate siguranta de la mp3 Player. Dupa care scoate MP3 Playerul de la locul lui si scoate si mufa din spatele lui. Scoaterea MP3 Playerului se face cu doua ace sau pixuri mai subtiri.
Lasa mufa si siguranta scoasa vreo 5 minute si pune-le la loc, o sa mearga.
Comment
-
Andre scuza-ma ca te contrazic
dar la noi in ct nu se rezolva asa problema....
se scoate aparatu se demufeaza se scoate siguranta din aparat care este langa mufa se baga totul la loc si gata....
ce-am observat este ca toti o patesc cel putin o data , dupaia nu mai sunt probleme
cred ca se rodeaza cd playeru
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDa, mai sunt cateva poze.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postse scoate aparatu se demufeaza se scoate siguranta din aparat care este langa mufa se baga totul la loc si gata....
Ai 3 variante:- scoti siguranta din panoul de sigurante
- scoti mufa
- scoti siguranta lui
Eu am zis sa faca primele doua metode, sa fie mai sigur. Odata ce e deconectat de la curent, el isi face reset automat, deci nu are rost scoaterea sigurantei lui. Cred ca aia de la Blaupunkt ar fi rezolvat problema asta cu un buton de Reset...
Comment
Comment