If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vreau sa intreb si eu, credeti ca va fi scoasa din fabricatie aceasta varianta cat de curand? mar interesa daca stiti ceva, macar de ar mai fi pana in iunie-iulie
Ma bag si eu pe aici.. arata foarte bine volanul imbracat in piele... se poate cumva gasi la dealer imbracamintea? ca m-ar tenta si pe mine. sau daca nu, stie cineva unde se poate gasi in alta parte, si sa fie piele naturala? mersi
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Cam nasol pentru mine atunci, dar tot arata bine, sunt curios daca si feelingul e placut cand tii mana pe volan mai mult timp (un drum de peste 3-4 ore)
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Salut! saptamana viitoare astept si eu sa-mi vina kiss-ul, motorizare 1.4mpi. Azi am auzit ceva care m-a cam ametit...la kiss fm nu-ti dau capace la roti? Adica tb sa le cumperi separat? am intrat si pe site-ul dacia si am vazut ca intr-adevar nu e bifat la jante otel 15 cu capace ca la alte versiuni...ale voaste cum au venit? in afara de cei care au ales jante aliaj...
dap asa e...daca vine fara capace te-au lucrat baietii de la livrari...vezi ca se mai practica...am o cunostinta de la un service care le.."uita" la el in plasa si le vinde cu 20 de lei...daca-ti da fara capace cere-le si ti se vor da...
Iti vine sigur cu capace roti bucuresti. mie asa mi-a venit, acum o saptamana l-am luat.ce nu iti da e sigur benzina(1 litru) si lichid spalare parbriz pentru iarna( f. putin ) iti ajunge de 3-4 spalari.
Multumesc. Ce altceva ar mai trebui sa vina o data cu masina? Extinctor, triunghi semnalizare? gasesc vreun topic pe aici cu asa ceva...in afara de lista uriasa cu 33 de puncte la verificarea interioara de la intrebari frecvente?
Extinctorul si triunghiul de semnalizare este in dotare.Este bine sa ai la tine bani pentru numere (apox 200lei) si combustibil, si un covoras de cauciuc pentru a nu o murdari
Salut...azi am ridicat-o...si era s-o busesc deja...intr-o parcare la Carrefour, am vrut sa fac o parcare cu spate, si cand am vazut ca s-a oprit si un stalp in retrovizor...noroc ca se oprise intr-o protectie de pe marginea stalpului...i-am aranjat putin numarul de pe spate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment