If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nici un om intreg la minte n-o sa elimine ceva ce-i aduce bani si implicit profit.Am trecut astazi pe la "Dacia" si aveau la livrare doar "Partener" si "Kiss Fm".
Chestia asta cu 10000 de exemplare pe ce se bazeaza?
Pai din cate am mai citit pe net Logan-ul nostru se va scoate din productie si va face loc la Logan 2 si Sandero, acum se vad stocurile de la dealeri si ce mai au la Mioveni prin parcuri. Oricum ca si raport calitate /pret/dotari varianta Kiss mi se pare cea mai reusita , adica 8300 E cu motorul de 1.4 cum am luat-o eu.
Salutare.
Am luat si eu un KissFM in Aprilie pe 29 Sunt fffff incantat de ea. A venit cu Michelin Energy in piciorushe, triunghiuri, stingator, trusa de prim ajutor.
Cand am fost sa o ridic lucea rosul torrendor de am zis ca e alta masina. Frumos domne frumos. Numai o hiba are pana acum... Parca e aspirator de praf. Se vede orice dara pe el.
Nu stiu de ce spuneti voi ca e perioada de asteptare. Am fost la dealer, am vb. Am semnat actele am luat masina.
in total 2 zile (credit prin BRD).
Salut bine ai venit pe forum ! In legatura cu prafu asa e toate nene' ... Nu apuca nici a mea sa stea curata prea mult in 2 zile e plina de praf ori ca sta in parcare ori ca merg cu ea. Va trebui sa o ingrijesti si sa o speli daca vrei sa te tina si sa fii mandru de ea de fiecare data cand te uit sau te sui in ea
@unreal2 tie ti-au dat triunghiuri? Adica mai multe? Ca mie si la altii pe care-i cunosc ne-au dat triunghi adica unul singur.
Si altceva, la o masina care are acelasi pret pentru toata lumea de ce nu vine dotata in acelasi fel la toata lumea?; pai ce, aici suntem la loterie, cine are noroc are cine nu,nu....?
@unreal2 tie ti-au dat triunghiuri? Adica mai multe? Ca mie si la altii pe care-i cunosc ne-au dat triunghi adica unul singur.
Si altceva, la o masina care are acelasi pret pentru toata lumea de ce nu vine dotata in acelasi fel la toata lumea?; pai ce, aici suntem la loterie, cine are noroc are cine nu,nu....?
Salut. Mi-au dat un fel de teaca cu 2 triunghiuri in ea... Am auzit ca altii nu am cauciucuri michelin ci kormoran sau continental... Nu stiu ce sa-ti zic... Poate o depinde de dealer... De tipul care pune incaltarile la masinutza... De tipul care pune ustensilele in portbagaj... Se pare ca de multe ori se merge la nimereala.
Am si eu Kiss-ul din imagine de 2 luni si sunt f multumit de el la cei 2000 km parcursi! Si al meu a venit dotat cu mIchelin, triunghi, trusa prim ajutor si stingator! Si eu cred ca tine de norocul fiecaruia dar cu putin scandal la dealer se rezolva totul....
Ati vazut ca pe noul site de prezentare Dacia,la versiunea kiss fm nu se mai poate alege(la configurator) o alta culoare decat Rouge de Feu,pe cand la celelalte modele se poate orice culoare din gama.Oare chiar asa sa fie?
Da am sesizat si eu problema ieri, or sa zica ca numai culoarea asta o mai au pe stoc, ca sa obtina cat mai multe comenzi si sa castige bani la vopsea(cred)
Nou nu.. Doar ce au pe stoc. Mam dus si eu ieri la dealer.. Si au spus.. Ca au promotie pentru versiunea Kiss FM gri Platine iti dau gratuit AC-ul maine ma duc sa fac comanda la kissfm sper sa mai gaseasca pe acolo prin depozite unu pentru mine. Sa am si eu asa o serie limitat de kissfm Desi prima data am intrebat de culoarea alba.. Au spus ca este daca nu aduc de la fabrica.. Deci.. Sa inteleg ca se mai fac?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment