Are si fabrica stocuri, si poate gasesc acolo unul.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
-
Intrebare : Toate modele de Kiss FM au spoiler fata MCV sau doar cele de prestige adica cu motorizare de 85 HP?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
ASa stiu si eu.. ) Dar bubu_vasile sa exprimat gresit adica cel putin exemplul la dat gresit. A spus toate.. Si a dat exemplu un motort de 85 CP. Sa vedem poate ne lamureste andreiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deci: kiss de 8v am vazut la cineva cu aceeasi bara, dci 85cai idem, 16v la fel ... Scuzati-ma, dar mai ramane doar 2 variante (minoritare) care este .
mea culpa: APROAPE TOATECine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Kiss FM 1,6 16v nu exista, iar bara de MCV se pune numai pe motorizarile dCi, indiferent de versiune.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostKiss FM 1,6 16v nu exista, iar bara de MCV se pune numai pe motorizarile dCi, indiferent de versiune.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Stai linistit ca nu pleaca din fabrica nici un dCi fara bara de MCV.
Comment
-
Cum Am Luat Kiss-ul
Dupa ce am fost la SKODA pentru o OCTAVIA II 1.9 tdi care s-a urcat la 18500 euro, cu credit auto pe 7 ani mai trebuia sa dau dobanda bancii inca o masina(18.000) si o rata de 1670/ luna, m- am infuriat si m- am dus la LION, m-am asezat in fata primului dealer liber si i- am cerut cea mai ieftina masina cu ABS, AIR-BAG-uri, clima, faruri de ceata, mp3, diesel 1.5 dci- 85 CP. La inceput a incercat sa ma convinga de variantele pe benzina- nu a mers si cu oferta de + 500 euro cadou daca o iau in mai( si era miercuri 28 mai). Din start mi- a oferi LOGAN KISS FM 1.5 DCI 85 CP. Joi am mers cu sotia, am facut actele, vineri s-a semnat contractul de credit cu banca si pentru ca am vrut argintie ne- spus ca mai trebuie sa asteptam pana la maxim 10 zile lucratoare, care au fost de fapt 2- marti 3 iunie pe la 13 ne-a sunat ca daca venim dupa ea o putem lua. In ce priveste ratele, ele sunt de 1060/luna inclus CASCO, pe 4 ani fara avans.
Sunt multumit, sare nu glumeste.
Comment
-
Am cumparat si eu de o saptamana un Kiss si sunt foarte multumit. Am jenti de aluminiu, singura problema ar fi ca am un consum atestat de calculatorul de bord de 9,4%, care ma sperie, e drept in oras, e vorba de Sibiu, unde 50 km/ora e viteza medie. In rest e super, are tot ce vreau. MP3-ul merge multumitor, iar pneurile sunt Continental. Intrebarea mea este: la iarna ce pneuri sa pun si daca e nevoie sa fie toate sau doar pe fata?
Apoi, in curbe cu ce viteza se poate intra 90 - 100?
In rest sunt bucuros ca fac parte din familia Loganistilor.
La mai mare si sa auzim numai de bine.
Comment
-
E unul din putinele Kiss FM-uri cu jante de aliaj. Asa era masina, configurata, nu? Ai gasit-o pe stoc?
Comment
Comment