Cred ca nici ei nu mai stiu ce ciorba este intre versiuni, zici ca ar avea 60 de posibilitati si de pachete obtionale.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
scaunele is la fel
ce m-a enervat putin e ca striperele dp partea stanga nu-s aliniate, munca de romani, dar ma rog, mi-a sarit in ochi ca asa e la o chestie ce o cumperi, un defect tot trebuie sa gasesti
pe la reglaje la boxe sa mai umblu oleaca dar cred ca degeaba, tot praf sunt)
Comment
-
Originally posted by CLCce m-a enervat putin e ca striperele dp partea stanga nu-s aliniate, munca de romani, dar ma rog, mi-a sarit in ochi ca asa e la o chestie ce o cumperi, un defect tot trebuie sa gasesti
Comment
-
Ai sperante e facuta in Romania,eu zic totusi sa nu fim carcotasi ,sa le asteptam pe ale noastre
Comment
-
Stripping inseamna autocolantul negru de pe stalpii centrali ai Prestige-ului.
Comment
-
am fost am luat-o totu ceas am facut si rodaju (in 3 zile) da tot nu se infige inca ... mai astept 1500 2000 nu? la mine e identic pe ambele parti si aliniat bine ... tot kiss am ... app merge bine tapiseria e cum e ... am schimbat-o so ... cei din cta poate ne vedem duminica sa vedem aaaaa si am uitat ) mi-au pus michelin )) a zis aia k nu a mai vazut logan cu michelin la dacia de cateva luni si m-au sunat si aia de la bucuresti ca daca sunt multumit de masina )))) taresigpicMy ride
Comment
Comment