If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Trebuie sa tragi un + permanent pana la bricheta. Acum nu e pe + permanent, ci se ia curent de la contact.
Cel mai bine e sa tragi un fir de la casetofon sau de la plafoniera.
Intrebare.....daca este arsa siguranta....se mai aprinde beculetul din jurul brichetei? Intreb, pt ca din lipsa de timp, si vreme prielnica, inca nu am apucat sa umblu la bricheta, dar acum sunt impins de la spate, pt ca vineri plec din Buc, si o sa am nevoie de detector. As vrea sa elimin pe rand variantele....oricum, o sa ma uit si la acea siguranta, si o sa scot si siguranta de la UCH, doar asa sa ma asigur ca nu este de la ea....dar daca o scot, pe cea de la UCH, se reseteaza ceva?
Am inteles, merci frumos pt raspunsul promt !! Atunci o sa incep mai intai cu sigurantele, sper sa nu fie arse, ci doar vreun contact imperfect. Cum ramane cu siguranta de la UCH? Pierd vreo informatie daca o scot?
Daca scoti bornele de pe baterie, se reseteaza calculatorul de bord si casetofonul. Ma gandesc ca daca scoti siguranta UCH, se reseteaza poate calculatorul... Mai mult de atat nu cred.
Nu stiu sigur, dar asa s-ar explica logic. De vreme ce e siguranta la care ai acces, poti umbla linistit.
People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
Pana la urma care e siguranta de la bricheta?Azi am dat sa-mi aprind o tigara si mi-a ramas bricheta blocata...Cred ca s-a dus siguranata...Sper...Parca incepe sa-mi para rau ca am dat 10 250 e pe o masina romaneasca...Stie careva care e siguranta?E intuneric afara si nu am cum sa le verific pe toate....Pls...
Suna cam ciudat plus pozitiv.
deci dai jos fata aia a bordului argintie, desfaci si ala la frana de mana cu torx dupa care la cutia de viteze cu un T de 8 park, vezi si tu care e firu galben de duce la casetofon ala e direct din baterie si mai trebuie sa fie si unu rosu ala e plus prin contact cand pui contactu..
Ce ai de facut ? Legi un fir de la firul galben care vine din baterie la firul kre duce la bricheta.. nu mai stiu ce culori au pe la briketa vezi ca sunt 3 fire la bricheta
1 plus, 1 subtirel pt iluminare, si unu negru masa.
sper ca tiam fost de folos
Si daca leg firul de la cd-u la bricheta nu o sa se supra alimenteze sau io stiu ce alt drac se mai intampla daca e plus de 2 ori pe bricheta??? Sau plusul care e legat din fabrica pe bricheta il scot si il las pe celalalt?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment