daca ai tinut cheia in pozitia auxiliare se alimenteaza si bricheta scoate cheia de tot si vezi daca se mai alimenteaza. oricum nu e o problema .
siguranta bricheta
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian View PostDeranjant la creier, ca la altceva nu vad sa fie deranjant.
radu cornel: Am scos cheia din contact.
Comment
-
Am si eu o problema: S-a ars siguranta de la bricheta, am inlocuit-o(este cea de 10A), brigheta se incinge, dar de cate ori vreau sa conectez un incarcator/modulator fm nu ii da curent. Unde sa fie problema?Am verificat iar siguranta de 10A si este in regula.Logan-ul este din 2006.Last edited by AdrGeorge; 3 December 2014, 22:56.
Comment
-
Schimb siguranta de la brigheta cea de 10A, iar cand pun contactul s-a si ars. Mai acum 2-3 s-a desfacut modulator si a cazut ceva in el(o tablita), dar am scos-o de acolo.Am desfacut si suportul unde e brigheta sa vad daca sau lipit firele dar nu e nimic. E posibil sa fie scurt in brigheta si sa nu se vada?
Comment
-
Decupleaza firul de plus al brichetei si in aceste conditii,pune siguranta,apoi contactul.Daca nu se arde siguranta,cauta problema in bricheta,daca se arde siguranta,va trebui sa deconectezi,radio si sa repeti procedura(siguranta,contact).Al 3-lea,consumator(releu lumini de zi) posibil pe aceasta siguranta,nu cred ca il ai...,depinde de echipare!
Comment
-
Originally posted by AdrGeorge View PostSchimb siguranta de la brigheta cea de 10A, iar cand pun contactul s-a si ars. Mai acum 2-3 s-a desfacut modulator si a cazut ceva in el(o tablita), dar am scos-o de acolo.Am desfacut si suportul unde e brigheta sa vad daca sau lipit firele dar nu e nimic. E posibil sa fie scurt in brigheta si sa nu se vada?
P.S Mai verifică o dată modulatorul acela şi vezi să nu se mai fi pierdut ceva de prin el.
Comment
-
Imi pare rau ca nu v-am raspuns mai devreme, dar am fost ocupat cu munca zilele astea.Dupa craciun o sa desfac mufele de la bricheta sa vad ce are, daca nu-i de acolo pe mine sincer ma depaseste problema si o sa apelez la un electrician auto.Modulatorul l-am aruncat de tot de atunci.Am inlocuit si boxele fata, dar le am puse de 3 luni, problema a aparut de atunci cu modulatorul, iar firele de la boxe au fost verificare.
Ati spus ceva de luminile de zi, este model 2006 Ambition
Comment
-
Nu stiu de ce, dar modulatoru FM consuma foarte mult curent (care ati mai avut curiozitatea sa-l scoateti dupa juma de ora de muzica, e destul de fierbinte...) mi-a ars siguranta de la bricheta (5A...) am pus una de 10A.
10A e foarte safe, inainte am avut la bricheta de 15A (provizoriu...) si cand am surubarit la bricheta (am legat statia de trafic) am facut scurt...si a puscat siguranta fara sa incalzeasca vreun fir.
Comment
Comment