If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..La 4 ani scrie in carte.
si acel radiator pentru instalatia de climatizare unde il gesesc?..Macar sa incerc sa-l curat
dar care ar fi explicatia, dede ce trebuie complectat cu freon, se pierde pe undeeva odata cu timpul? stiti cumva care ar fi costul unei "alimentari" cu freon?
multumesc, silviu
Aproximativ 154 ron. Daca vii prin Buc te trimit eu la un service foarte bun.
Se merita Laureate 1.4 sau 1.6 second?
As vrea sa achizitionez un Laureate de la o firma de Leasing.
Am inteles ca au masini la care proprietarii nu au mai platit ratele de leasing si automat ca masinile sunt mai ieftine.
Mi-a zis un prieten ca stie o firma de leasing unde au masini cu maxim 20000 Km si cam 1 an vechime.
Ce ziceti? Se merita afacerea?
Eu vreau sa o iau in leasing, pe firma mea.
Da se merita!...acum depinde de u ce vrei sa alegi. Motorizarea de 1.4 75hp sau 1.6 90hp...deosebirile fiind in consum si o viteza putin mai superioara...eventual un chip tuning motor mai reusit pe varianta 1.6MPI si 90hp putand sa urci mai lejer decat motoru cu cilindreea de 1.4si 75hp...tinand cont ca o vrei pentru firma ..prima varianta este OK.
Dotarile pe LAUREAT sunt rezonabile si cu intrebuintare. LOGAN LAUREAT AN 2006 1.4 MPI VERDE CAMELEON :d:p
Last edited by B-08-ZIA; 24 March 2009, 19:43.
Reason: Automerged Doublepost
pai depinde si ce vrei tu si cat mergi cu ea
daca esti mai linistit poti lua 1.4 , daca vrei sa mergi putin mai sportiv ia 1.6 sau 1.5 dci .
dar fa-ti si calculul ;exemplu :
1.4 laureat = 8.000 euro
1.6 laureat = 8.400 euro
toate motoarele sunt fiabile.foarte probabil sa nu ai probleme cu ele cel putin 100.000 km
Last edited by dragos10; 1 April 2009, 22:12.
Reason: Automerged Doublepost
Eu am 16V si asta recomand, dar nasol cu viteza sare din 50 in 90 si nu realizezi. dar scumpa e benzina si multe cheltuieli are o familie: amanta, soacra, si colegii de bere
Pai poti afla in urmatorul fel: Te duci la un magazin de piese auto, il rogi pe nenea ala sa-ti arate un disc ventilat si unul plin, te duci la masina, o ridici pe cric, dai roata jos si o sa vezi cu ochii tai de care ai.
Sa nu crezi ca te iau la misto, sunt unele care au ventilate si altele care au pline din acelasi an de fabricatie, aceiasi varianta de echipare. Bafta.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment