Eu am Laureat + (cu ABS) motor 1.4 ,fabricatie 2008 si nu am discuri ventilate. Din cate am inteles se puneau numai pe 1.6 16v(Prestige) si anumite echipari diesel .
Laureate
Collapse
X
-
am mai descoperit o diferenta de la un laureat din 2005 fata de al meu din 2006..ala are buton cu impuls la sofer, si eu n-am..cum mama cioarelor e posibil asa ceva ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ala de la geam. apesi scurt in jos, coboara geamu complet. apesi lung, coboara doar cat timp tii butonu apasat.
"asa e la toate", dupa 2006 sau cat o fi fost n-au mai echipat masinile cu butoane cu impuls. pana sa renunte la butoanele cu pricina, le puneau doar pe partea soferului, la pasager erau butoane simple, fara impuls, cum sunt acum toate de pe loganurile de fabricatie mai noua.
io am cu impulse
Comment
-
da pai a mea e din 2006.scuzati ca nu m-am exprimat mai clar
acu de ce nu a lasat si la celelalte buton cu impuls, nu stiu. specific dacia." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
Asta cu stiker-ul nu e concludenta. De exemplu la Laureate scrie "Laureate" (cum ar trebui de altfel), dar la Laureate Plus (varianta cu ABS) scrie "Ambition". Asa si asta cu abs +, este varianta intre preferance si laureate, deci scrie laureate...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
poze cu majina din interior nu am d fel...da majina jtiu io k ii adusa din Franta;)
si nu ii modelu ala facut in ungaria(sau ansamblat acolo)
Vezi ca ai incurcat vreo 2 taste...j-ul cu s-ul...speram sa nu se mai repete.
Comment
-
dupa cum credeam, e pt export.am o intrebare pt cunoscatori, pt export ce modele mai sunt? ( ma refer in afara de laureate, ambition etc )Last edited by crististreulea; 29 October 2009, 14:44." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment