Eu am Michelin de vre-o 3 luni si sunt foarte multumit.Fata de cele din fabrica...nici nu se compara!Parca erau de plastic!
Laureate
Collapse
X
-
ceva anvelope calitate pretz? sa fie bune? am gasit aici in metro firestone la 170 de lei se merita?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pirreli, Good year, Michelin, Dunlop.
Cam astea sint cele mai bune ... dar mai sint si celelalte.
Dar eu am incredere in astea datorita experientei si a laboratoarelor de cercetare.
Personal am GoodYear Vector 5 185/65/15 All Season
Sint varianta optima daca nu ai unde sa depozitezi un set de gume, si nici bani de 2 seturi.
Pretul lor e undeva la 280 ron/buc dar nu mai stiu exact.
Le recomand, si din experienta spun ca nu am avut nici o explozie in 100.000 km pe masina precedenta.
Tu vezi ce iti permiti.
Sanatate
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Originally posted by Ruffbobotrebuie sa caut nijte anvelope de iarna, pt k sapt viitoare am programat un drum pana la tzara de vro 400 de km dus intors si nu vreau sa am surprize.ce gume imi recomandati, undeva pana in 3 milioane.
Si pe urma vezi ce gasesti la tine in orash.
Comment
-
DUnlop am vazut ca au ceva oferte pe aici si nah ma gandesc sa imi iau dinaleaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Zumzaitul din bord poate sa vina de la turometru, iar trepidatiile de la apa in benzina.
Comment
-
mi-am luat pana la urma anvelope.Bridgestone Blizzak LM-20.nu stiu sigur cat au costat,s-a agitat cineva pt mine,cert e ca eu i-am dat 10milioane.
din cate am observat eu(am mers cam 20 de km cu ele)se simte diferenta intre astea si vechile kormoranuri.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Ruffbobomi-am luat pana la urma anvelope.Bridgestone Blizzak LM-20.nu stiu sigur cat au costat,s-a agitat cineva pt mine,cert e ca eu i-am dat 10milioane.
din cate am observat eu(am mers cam 20 de km cu ele)se simte diferenta intre astea si vechile kormoranuri.
Alegerea e a ta si mi se pare una buna.
Nu uita de faza cu montatul lor sub 7 grade celsius sau vezi ce recomanda producatorul.
Daca sint cauciucuri de iarna sint dintr-un material mai moale (mai aderent) Care daca sint folosite la temperaturi mai ridicate se tocesc mult mai repede.
P.S. Sa le stapanesti sanatos
Comment
-
Originally posted by Radysalutare.
stie cineva cu ce cauciucuri vin un Laureat din fabrica?
peste o saptamana vine si al meu si sunt curios daca mai dau banii si pe cauciucuri de iarna
multam'Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
Comment
-
@Rady: Deobicei vin cu Kormoran sau Barum. Depinde de noroc, oricum ambele sunt varza.
Comment
Comment