Sal. Am un Laureat PH2 cu 9000 km la bord. Am observat de la o vreme ca CB nu imi mai indica bine consumul de benzina. Ma duc sa bag benzina, mentionez ca eram pe rezerva, si bag in jur de 15 l , dar surpriza, nu imi apare nici o liniuta. Plec cu ea si dupa cativa km dau sa vad cam cati km pot sa mai merg cu ea(aproximativ) si culmea imi arata bine(fara sa imi creasca liniutele). In alta zi aveam 2 liniute la carburant si imi arat km disponibili parcursi 50 km. Am resetat de 3 ori pana acum CB. Care este problema ???
CB - Probleme !!!
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDe cand ai postat prima data si pana acum ai mai alimentata si nu s-a ridicat nici o liniuta la bord?
Daca da vezi ca e posibil sa se fi blocat plutitorul de la sonda din rezervor.House is in the house
Comment
-
tot un ph 1 am si eu laureate
si de vreo luna cam aceleasi simptome are,
aveam vreo 2 liniute la motorina cind am oprit seara in parcare la selgros,si dupa vreo 2 ore am plecat din magazin,dau cheie si se aprinde rezerva,mai aveam autonomie cam 200 km cu cele 2 lini in oras.sau alta faza e seara bag masina in garaj am o distanta de parcurs ceva km,iar dimineata cind plec autonomia o scazut cu citiva zeci de km,iar cind sint in mers revine autonomiasigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDe cand ai postat prima data si pana acum ai mai alimentata si nu s-a ridicat nici o liniuta la bord?
Daca da vezi ca e posibil sa se fi blocat plutitorul de la sonda din rezervor.House is in the house
Comment
-
Faza cu afisajul nivelului de carburant, e o eroare cunoscuta la Logan. Mie mi se intampla des in ultimul timp. Dar dupa 6 ani de functionare ce pretentii sa mai am de la ea. Ca sa vedeti cata benzina aveti cu adevarat in rezervor, tineti 5 secunde apasat butonul de pe panoul cu afisaj vitezometru, turometru, apoi puneti contactul si o sa va apara ceva de genul 6001,6002, apoi apasati tot pe acelasi buton pana va apare cati litri aveti in rezervor. De obicei afiseaza pe bune (cel putin la mine asa e). Cu o diagnoza se rezolva si erorile la CB.
Comment
Comment