Drivetest Duster

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum puteti compara o masina noua,cu un sh?!!?????
    voi nu realizati cat costa un stop de tiguan,x5 si mai stiu eu ce visati voi?cat e casco la o masina ca aia?cat costa intretinerea pentru super sh-ul ala ?prefer de 1000 de ori un duster NOU decat un sh!mie imi plac masinile care isi fac treaba pe sosele nu in service-uri....daca aveti prea multi bani,atunci luati strainezele alea...aveti idee cate masini TIPLA din targ sunt praf?va spun eu ca daca ati sti nu ati mai vorbi!

rog a nu se considera acest post gaz pe foc,este doar o opinie!
    Last edited by PCH; 24 April 2010, 22:50.

Comment

am testat ieri si eu modelul de top Dacia Duster. 1,5 110 cp.4x4.
      Prima impresie a fost de rege al soselei, care insa s-a diminuat in timpul testului .
      Asta pentru ca in varianta 4x2 masina raspundea relativ bine la accelerari, suspensia e chiar foarte "linistita" ca sa zic asa, e o placere pe drumuri accidentate.
      Chiar daca are cuplul la turatii relativ mici, masina trebuie turata putin mai mult pentru a simti acei 110 CP.
      Am dus-o in 4000 de ture pentru a vedea acel comportament sportiv la care ma asteptam
      In schimb la 4x4 am observat ca se misca super bine pe panta de 30 grade cu teren de prundis. Ceea ce nu-mi place e lag-ul foarte mare (cred ca peste 1 secunda) al raspunsului la accelerare.
      cu toate astea cu siguranta mi-as cumpara una daca ar fi posibil.

Comment

strugurii ...

Originally posted by Mario View Post
        Salut,
        ....
        Ca posesor de Tiguan 2.0 tdi, o sa fac o scurta comparatie:
        ....
        Am citit cu interes topicul pana acum.

Din cate vad, cei care au avut un suv sau isi permit cu adevarat un Duster zic ca masina este foarte buna. Cei care nu isi permit Dusterul (ala de > 15 000 EUR) si nu au avut niciodata un suv, aia sunt cei mai invrajbiti: "ca e praf", "ca macane", "ca interiorul e mult mai slab decat la Bentley" etc. E stilul romanesc pur "nu am bani de asa ceva dar am auzit eu ca e nasol, ca nu e bun de nimic"

Am fost cu colegii de la servici sa vedem Dusterul. Un coleg are Focus sh din 2001, unul Renault Megane din 2000, unul VW Bora din 2001, iar ultimul are Hyundai Santa Fe luat nou in 2009.
        Aia cu sh urile toti au inceput sa zica ca "interiorul e asa si pe dincolo(cred ca nu e de Aston Martin asa cum sunt ei obisnuiti )", ca la pasajele rotilor trebuia mai bine finisat etc etc si ca in concluzie nu merita in nici un caz pretul. Asta zic 3 colegi care aproape nici impreuna nu isi permit un Duster full.
        Celalalt coleg care are Santa Fe (suv) luat de nou, a zis ca lui ii place foarte mult Dusterul si ca daca ar fi fost pe piata in 2009 l-ar fi luat fara sa mai stea pe ganduri in varianta full.

Na, acuma trageti si voi concluziile cum e romanul. Calic dar fudul.
        Logan GPL 1.4

Comment

Si eu am fost ,multumit de Loganul meu pina cand nu a aparut rugina in mod fara de hal la o masina ingrijita , tinuta in garaj la o masina care a primit tot ce poate primi bun o masina....asa ca bag picioarele in finisarile si vopseaua de doi bani a celor de la Dacia.....

Mesajul anterior aici am vrut sa postez... Numai bine la toti

Originally posted by catalinux View Post
          In primul rand ca nu vreau sa crezi ca dau nastere unei polemici. Eu o vad ca pe o discutie constructiva.

Dacia spune despre Duster asa: Dacia Duster este un veritabil 4x4, robust si fiabil destinat tuturor categoriilor de clienti. In varianta 4x2 (pana la urma si cea pe care am avut-o la test) eu zic ca nu mai este un off-roader veritabil si cred ca sunt indreptatit sa-l compar cu o gama mai larga de masini. Un Duster 4X2, Laureate, 1.5dci 110 FULL (fara tap. piele si garantie ext.) costa aprox. 15.200E. Un Megane 3 echipat similar costa 16.250E, un Opel Astra Clasic 3 15.500E si poate mai sunt si altele. In cazul asta cred ca apar 2 intrebari:
          1. Alegi un crossover care ofera o garda la sol marita, o pozitie la volan inalta + o vizibilitate mai buna, un spatiu de incarcare mai mare si intretinere mai ieftina.
          2. Alegi o masina careia ii lipsesc calitatile de mai sus dar are un confort mai bun, finisaje de calitate, materiale mai bune si mai durabile, ergonomie mai buna, optiuni mai complexe etc.

Si fiecare isi alege ce vrea...

P.S.: Nu sunt nici un contestatar Duster, nici avocatul altor marci. Privesc totul cu ochii unui client care vrea plus valoare pt banii sai. Si da, sunt multumit de Loganul din dotare, deci nu sunt un frustrat ca isi doreste o masina straina.

L.E.: Repet, in varianta 4X4 Duster este imbatabil la raportul/calitate pret, practic cea mai buna solutie offroad sub 20.000E de pe piata.
          Last edited by Andrei1980; 25 April 2010, 13:19. Reason: Automerged Doublepost
          Logan 1.6mpi-2004 septembrie si Skoda Octavia 1.4TSI-122CP-Business-2010 iulie

Comment

si nu inteleg care este legatura ruginii la logan cu dacia duster??!imi place mult cum stai in duster,imi place si interiorul si exteriorul si mai ales cum se comporta pe drum!

Comment

ca mi-am amintit, scaunele din Duster au reglajul spatarului din maneta, nu din roata ca la Logan. un pas in prezent.

Comment

exact,este o masina ok care isi merita banii!

Comment

Am testat si eu de curand Duster, in varianta 4x4, dci, 110 cai.
                  Motorizarea este suficient de puternica incat sa nu simti masina ca fiind submotorizata, dar nici vreo sportiva.
                  Suspensia isi face bine treaba, efectul subvirator fiind prezent, insa parca nu la fel de pregnant ca pe Logan.
                  Exteriorul foarte atragator, proportionat.
                  Ce nu mi-a placut au fost urmatoarele:
                  - scaunele: fara pic de suport lateral, fiind nevoit sa ma tin efectiv de volan in curbe ( asemeni Logan, probabil fiind si aceleasi).
                  - Tapiteria de piele este jenant lucrata: s-a adunat toata la nivelul sezutului, asemeni unei huse din targ, dupa doar 1000 km. Plus de asta, nu-i de cea mai buna calitate.
                  - bordul anost, cu imbinari proaste.
                  - fetele de usi, cu manere parca de jucarie.
                  Una peste alta, mi-a placut masina, feelingul pe care ti-l ofera atunci cand o conduci, ca un "agregat". Insa nu mi-a placut felul in care m-a "gazduit".
                  Last edited by Cezar; 25 April 2010, 19:49.

Comment

Originally posted by alexxxl View Post
                    Ma baieti, parca erati inscrisi ca loganisti! Unde e patriotismul din voi? Nu zic sa fiti obiectivi, dar de acum sa discutam doar de toate stifturile sh? Raport pret-calitate e super ok! Luati-va q7!!!!!!

Salut,

Eu am fost inscris ca loganist...am avut un Laureat 1.6 pe care regret si acum ca l-am vandut.

Iar despre stifturi sh, sa inteleg ca te arunci asupra mea? Eu am cumparat Tiguan la pret de doua Duster, si dupa 2000 km am avut problema la caseta directie. Este adevarat, problema de soft, nu mecanica. Asa ca, nu neaparat masinile sh creeaza probleme.

Raman la pararea mea ca Loganul este cea mai potrivita masina ptr. Romania.

Drive safe!

Comment

• deci ma bucur ca mai sunt si oameni care gandesc ca tine,mario!in tara asta nu merita sa cheltui banii pe masini bune..le distrugi!cat despre duster,imi place ca masina,ma uitam la un test comparativ facut de francezi intre el si qashqai!...cica nissanul ar fi mai dotat la variantele "chele",care ajung la preturi undeva peste dusterul full....

Comment

• normal. vrei buget, iei Duster. vrei chizdoshenie, iei Qashqai. pana una alta, nu-s asa diferite expluzand dotarile pentru care oricum platesti diferenta dintre masini. Dusterul poate fi vazut ca nimic altceva decat o varianta low-budget a Qashqai.

Comment

• NU Mario, Doamne fereste! Si Loganul meu e sh, deci nu la asta ma refeream! Ma refeream ca altul era subiectul pe topic. Exact ca Boc care se intreaba de ce motoarele tancurilor nu se opresc in nisip...E logic sa se faca comparatii, dar ar fi mai ok sa se faca comparatii doar la masini noi si din aceeasi clasa. Sunt convins ca atunci cand iti iei masina de la Autohaus sau de la Gebrachtewagen nu faci nici un test, daca ma intelegi...Aici ai toate caracteristicile, iti iei masina dupa dotari, pret, ai garantie, etc. Deci poti sa o compari doar cu una noua din aceeasi clasa.

Comment

• cica francezii astia fraieri ar fi comandat cam 20.000 de dustere d-astea nasoale in 6 saptamani de la lansare! asta e, nu le place x5u

Comment

• credeti ca in alte tari se uita lumea la ce emblema are masina pe volan pentru cei din alte tari masina este un bun de consum care sa isi faca treaba pentru care a fost cumparata si se pare ca dacia este foarte buna pentru ei doar uni romani care nu muncesc pentru bani dati pe o masina dacia este nasoala
                              cred ca dupa ce li se termina bani or sa vada ce inseamna o masina straina penrtu oameni de rand

Comment

• Salut,

Un sfat pentru cei care vad numai lipsurile Daciilor si Renault-urilor de orice fel: luati-va masini teutone...eu tocmai am vandut-o pe a treia si ultima avuta in proprietate...Mi-a ajuns! Si stiti ce am comandat? Un Megane 3, 1.6-16v si un Symbol 1.5 dci-85 cp (ca este mai ieftin decat Loganul)! Masinile nemtesti sunt ca si femeile lor, urate si pline de aere

Iar daca nu va place Duster, cumparati Tiguan, ca sa vedeti cum poti freca cu bara si toba esapament un sant pe care Loganul l-a trecut "ca boieru"

Nu va place sitemul 4x4 de la Duster? luati-va Haldex, care cupleaza cand vrea el, si cand deja este prea tarziu!

Daca tineti la " imaginea " voastra sau vreti sa aratati smecheri pe strada, atunci clar nu va luati Duster. Aveti nevoie de un Q sau X!

Daca vreti un SUV 4x4, ieftin si bun...go and get a Duster!
                                Last edited by Mario; 4 May 2010, 21:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google