alea ies cu polish
Vopsea
Collapse
X
-
Incercati sa evitati sa parcati langa alte masini in paralel. Indiferent unde va duceti cautati locuri de parcare paralele cu bordura pt a evita usi deschise in portiere, genti de cucoane date cu fermoarul pe langa usi etc. Eu de cand am luat masina de doua ori sau 3 ori am parcat paralele cu alta masina, si binenteles m-am ales cu portiera stanga spate pe acea linie dreapta cu un punctulet infundat. Atat acasa cat si la servici am noroc ca pot parca paralel cu bordura. A doua oara a fost la mare weekendul trecut insa am scapat bine deoarece nu au fost multi turiste si mai ales turiste....
Oricum zgarieturile sunt inevitabile, mai ales ca vopseaua e proasta iar praful e cat china in rromania.Last edited by Sir Andrew; 17 June 2012, 17:06.
Comment
-
loganul meu e din 2005 si de aproape fiecare data cand il spal vad noi zgarieturi. am tras concluzia ca doar daca te uiti catre masina si deja apare ceva nou; daca ai clipit hop si rugina mai nou pe capota portbagajului au aparut doua puncte de rugina , pe care oricat incerc sa le retusej, cu creion deruginol si de vopsea, tot reapar. rosu toreador (metalizat)
asta-i dacia de 7500eur !! .. la acea vreme. capota nu are nici o urma de lovitura in acele zone. asta e!
Comment
-
Originally posted by gabi1 View Postloganul meu e din 2005 si de aproape fiecare data cand il spal vad noi zgarieturi. am tras concluzia ca doar daca te uiti catre masina si deja apare ceva nou; daca ai clipit hop si rugina mai nou pe capota portbagajului au aparut doua puncte de rugina , pe care oricat incerc sa le retusej, cu creion deruginol si de vopsea, tot reapar. rosu toreador (metalizat)
asta-i dacia de 7500eur !! .. la acea vreme. capota nu are nici o urma de lovitura in acele zone. asta e!
Comment
-
Originally posted by gabi1 View Postloganul meu e din 2005 si de aproape fiecare data cand il spal vad noi zgarieturi. am tras concluzia ca doar daca te uiti catre masina si deja apare ceva nou; daca ai clipit hop si rugina mai nou pe capota portbagajului au aparut doua puncte de rugina , pe care oricat incerc sa le retusej, cu creion deruginol si de vopsea, tot reapar. rosu toreador (metalizat)
asta-i dacia de 7500eur !! .. la acea vreme. capota nu are nici o urma de lovitura in acele zone. asta e!Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by Zsolti View PostN-o curat cu carpa. Nu am spus ca se zgarie singur, se zgarie foarte usor. Am mai avut masini metalizate dar nici una nu se zgaria asa de usor.
PS: Zgarieturi ca astea se gasesc pe mai multe parti ale masinii..
Poze:
Dar foarte ciudat la tine, nu prea inteleg cum au aparut zgarieturile alea... masina nefiind atinsa...
Comment
-
Originally posted by maryo0104 View PostSalut. Am o problema cu loganul care e inca in garantie.(Ultimul an)A sarit vopseaua la prag(Usi spate) si nenorocitii au zis ca nu o face ca e din cauza factorilor externi(Pietre).Ce e de facut ?sigpic
!
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostCeva de genul? Eu am rezolvat-o pe garantie, si acum iar s-a decojit . Trebuie sa ma duc iar la ei, dar nu am avut timp. Ciudat este ca prima data s-a decojit vopseaua dar nu a ruginit, iar acum vad ca a dat rugina .
Comment
Comment