da, e mare secret sa-i dai inspre 5000 sau chiar dupa
Masina Puturoasa
Collapse
X
-
da, da, sigur, clar... pana sughite de doua ori "duuu-duuu-duuu-duuu", deja ai pierdut o secunda. ideea e sa-i dai fara mila, daca vrei sa mearga, dar sa nu sari calul cu mersul in limitare, ca nu castigi nimic.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
legat de "masina puturoasa"......am mers intr-un logan 1.4+GPL si am ramas foarte impresionat de sprintul si de puterea motorului care il avea in depasiri si nu numai!!! proprietarul masinii mi-a spus ca a schimbat injectoarele, si a pus injectoare de opel astra sau vectra, numai retin bine (da nu a vrut sa spuna modelu, pe motiv ca el a cautat mult treaba asta, si sa caut si eu :-w )
....si a spus ca are consum de 6.2 la 120km/h pe gaz...
.....eu am tot un logan 1.4, dar fata de al meu ala era masina de cursa!!!!
...vreau sa stiu daca a mai facut cnv trb asta sau daca a mai auzit!!! ...si sa-mi spcateva detalii despre trb asta!!! ms anticipat!!!.....
Comment
-
bazaconii, in principiu. pt ca atat 1.6mpi, cat si 1.6_16v folosesc aceleasi injectoare ca 1.4mpi: bosch ev-14. a mai vrut unu' p-aci sa puna debitmetru de vectra de 2 litrii pe corsa de 1.2, sa mearga mai tare corsa. o sa mearga. maxim. blana. viteza infinita...asa si cu injectoarele alea, care i-or dat 50 de cai si i-or scazut consumul, bea pe gaz mai putin decat pe benzina la viteza aiaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by andreey View Postl.......................
....si a spus ca are consum de 6.2 la 120km/h pe gaz...
.....eu am tot un logan 1.4, dar fata de al meu ala era masina de cursa!!!!
...vreau sa stiu daca a mai facut cnv trb asta sau daca a mai auzit!!! ...si sa-mi spcateva detalii despre trb asta!!! ms anticipat!!!.....
Cat despre 6,2% la 120/h pe gaz, stai linistit...alta bazaconie.
Comment
-
astea mi se par aberatii 1.4 e 1.4 nu poate sa ajunga la nivelu la un 1.6 degeaba o sa-i schimbi injectoare si chestii...problemele ar putea fi presinea din cauciucuri,filtru de aer foarte imbacsit s.a degeaba pui benzina de 101,99 nu o sa fie nici o diferenta daca motorul duce 160 poti sa-i pui ce benzina vrei ca nu o sa fie diferenta mai mare de cativa km/h
Comment
-
-
bestfly schimbi ca si la o masina obisnuita 2000-2500 nu are rost sa o forjezi nu e bine sa mergi cu ea foarte turata daca poti sa ii dai o treapta superioara dar nu e bine nici sa o tii subturata schimbi normal cand ti se pare ca motorul ''cere'' sa schimbi 2000-2500 e suficient daca schimbi la 2500 e perfect @octavian ca sa ajungi la nivelul unui 1.6 costa destul de mult si intr-un fel ''fortezi'' motorul sa nu mai functioneze in parametri normali
Comment
Comment