Sal baieti..AM si eu cateva intrebari,dar intai sa va explic care este situatia.Eu trebuie sa plec vineri sau sambata in anglia la niste rude si cand ma intoarc n-as vrea sa ma intorc cu mana goala.Am un logan 1.5 dci 70cp Laureate si as vrea o schimbare deoarece m-am cam plictisit de ''puturosenia'' lui.Cu alte cuvinte am posibilitatea sa iau o masina de acolo pentru motor,cutie, si puntea spate(vreau cv cu discuri pentru o mai buna franare)Intrebarile ar fi urmatoarele:
De pe ce masina din gama renault se potrivesc motoarele pe logan?eu stima cv de clio si megane dar de pe laguna se potriveste.Care se potrivesc fara modificari majore?
M-ar intersa in special daca merge pus fara modificari majore(adica sa vina la gauri) motorul de pe laguna din 2001-2002,ma referel l-a motorul diesel de 1.9(120cp parca)
M-ar mai interesa daca se potriveste motorul de megane 1.5 cel de 100 cp
Ca sa nu va mai ametesc faceti-mi va rog o lista cu toate motoare care se potrivesc pe logan(si diesel si benzina)
Si inca o problema:
as vrea sa iau o masina sa se potrivesca si motorul dar si puntea spate(neaparat cv cu discuri)
Va rog ajuti-ma ca sambata tre sa plec si nustiu ce sa fac..Va multumesc tuturor anticipat
De pe ce masina din gama renault se potrivesc motoarele pe logan?eu stima cv de clio si megane dar de pe laguna se potriveste.Care se potrivesc fara modificari majore?
M-ar intersa in special daca merge pus fara modificari majore(adica sa vina la gauri) motorul de pe laguna din 2001-2002,ma referel l-a motorul diesel de 1.9(120cp parca)
M-ar mai interesa daca se potriveste motorul de megane 1.5 cel de 100 cp
Ca sa nu va mai ametesc faceti-mi va rog o lista cu toate motoare care se potrivesc pe logan(si diesel si benzina)
Si inca o problema:
as vrea sa iau o masina sa se potrivesca si motorul dar si puntea spate(neaparat cv cu discuri)
Va rog ajuti-ma ca sambata tre sa plec si nustiu ce sa fac..Va multumesc tuturor anticipat
Comment