Originally posted by Seba
View Post
Aditivi In Benzina
Collapse
X
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Originally posted by Loganu View PostUite a naibii ca se duce...)) ..
De retinut ca nu forja face motorul sa mearga normal. Daca mergi cu ea subturat ai toate sansele sa imbacsesti injectoarele si supapele.
Sa nu uitam ca mai avem si ceva senzori care dau intreruperi.........si nu rezolva cu forjareal power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by Seba View Post@razvy: vezi tu pe site-ul ala oficial al petromului caldurile specifice la co95 si co98, poate asa te convingi de puterea mai mare "nu" cu benzol de 98 si co91-92, intreb din nou, de unde le-ai scos?
Comment
-
o masina resoftata,sau cu CR mare sau supraalimentata o sa dea tot timpul rezultate mai bune cu aia de 100 decat cu aia de 95,dar o masina cu 9:1 compresie cu motor de 1.4/1.6 cu 70 cai poti sa ii bagi si benzina de sant ca ai toate sansele ca rezultatul sa fie tot ala.Eu nu am vazut filmuletul inainte sa scrie Seba ce a scris,m-am uitat dupa aia la el si cam aceeasi situatie ti-am expus-o.Nici macar la clio nu cred ca e mare diferenta intre benzina de 95 si aia de 100,cu toate ca are 11:1 raportul de comprimare de fabrica,are soft si pe usa la rezervor scrie recomandat 98 ,da nu scrie obligatoriu .
O diferenta simtitoare ar fi la o masina cu 13-14:1 compresie ...sau la vreun s1600.Last edited by Cristi_Xp; 30 April 2012, 12:41.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostDiluantu e mai slab (mult) decat benzina, nu are nici o legatura cu aditivii (astia au cetona).
.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment