Am pe logan o alarma eaglemaster cl 5100 si intr-o buna zi am luat masina la curatat si am dat de calculatorul central al alarmei si am vazut ca are multe fire pe acolo si de curiozitate am intrat pe internet sa vad ce poate sa faca aceasta alarma .. printre functiile ei am descoperit una din functiile ei " )
Intirzierea opririi lampilor / Iluminarea de noapte
: Daca activati functia “
cu
”lampile se vor aprinde timp de 30 sec la dezarmare pentru a va permite intrarea inmasina in conditii de siguranta." cum apas pe dezarmare piuie apoi raman lampile de semnalizare aprinse. EU vreau sa schimb firele sa scot de pe lampile de semnalizare pe becurile de pozitii , si nu stiu care sunt firele de sub volan ... am cautat pe net ( nu mult) si nu am gasit ... daca ma putezi ajuta cu un link sau unde se gaseste firul de pozitii sa pot face conversia intre semnalizare si pozitii
am atasat si o schema a alarmei .. nu stiu cat poate ajuta ..
Intirzierea opririi lampilor / Iluminarea de noapte
: Daca activati functia “
cu
”lampile se vor aprinde timp de 30 sec la dezarmare pentru a va permite intrarea inmasina in conditii de siguranta." cum apas pe dezarmare piuie apoi raman lampile de semnalizare aprinse. EU vreau sa schimb firele sa scot de pe lampile de semnalizare pe becurile de pozitii , si nu stiu care sunt firele de sub volan ... am cautat pe net ( nu mult) si nu am gasit ... daca ma putezi ajuta cu un link sau unde se gaseste firul de pozitii sa pot face conversia intre semnalizare si pozitii
am atasat si o schema a alarmei .. nu stiu cat poate ajuta ..
Comment