If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, as vrea sa pun niste difuri in spate poate pe viitor sa le schimb si cele din fata cu niste difuri pe 16.5cm diametru si cu ceva SPL mare ( adica sa urle tare, putin bass medii si inalte mai multe ) ca nu as vrea sa pun statie de amplificare si alte magarii ce difuri ar fi recomandate? doar asa conectate la mp3-player ma refer?
Daca dadeai un search gaseai topicul in care se discuta astea. Nu deschidem topicuri aiurea, dar vad ca ii primul tau post asa ca se iarta. Bun venit si despre tema asta se discuta aici
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
asa ceva am luat de 80w de 13 , dar tot distorsioneaza putin la max. ,le am montat pe spate sa vad cum se aude ,dar le pun pe fata la vara si iau ovale pentr u spate ,pe fata am anca originalele .
de la 36 volum deja ancepe sa faca urat ,probabil si din cauza difurilor de pe fata sant originalele de fabrica si stiu sigur ca sant mici ,parca de 15 w sant si cas. scoate anca odata e si normal.
@electrica Incearca sa nu-ti mai bati joc de limba romana!
ce player ai? Boxele originale daca sunt la -5 bass din playerul original doar de la 45 distorsoniaza...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment