Parerea mea e ca daca ar fi scris alt ceva pe sigla masini ar fi fost mult mai apreciata ..... nu sunt multi producatori care au scos ceva asemanator pret/calitate si aceasta masina a fost cumparata si de NEMTI si neamtu e neamt (scz repetarea )
Poti Sa Faci Din Logan Masina Sport
Collapse
X
-
am spus si cu vreo 3 pagini in urma si o repet acum. "masina sport" inseamna altceva pt seba & co si altceva pt catafof, mcd & co.
o sa incerc un rezumat.
@seba & co - considera masina sport una care are clare valente de WRC. Adica o herghelie mare si kg putine toate astea coroborate cu rollcage, suspensii, frane ...etc si care sa mearga f bine pe macadam.
@catafof & co - considera o masina sport una care are cai cat mai multi, o suspensie care sa te tine bine infipt pe asfalt si frane sa o opreasca si care bate pe altii la liniute.
Eu propun sa faceti un pact si sa nu va mai contrati. Sunt 100% sigur ca nu o sa ajungeti niciodata la o solutie comuna si asta din simplul fapt ca fiecare vedeti altfel lucrurile. Exact cum ziceam si in paginile din urma, daca facem un delta vs skyline, pe 402m bate skyline, pe orice distanta altceva decat asfalt-autostrada bate delta.
am dat ca si exemplu aceste masini pentru ca un logan sport in viziunea lui Seba tinde catre delta si in viziunea lui MCD tinde catre skyline
numai bine!Last edited by yrman; 25 February 2010, 13:54.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postcam multi rms pentru turatii )
Greselile sunt acceptate ca nu suntem toti "Pruteni" dar tu pur si simplu sfidezi gramatica uzuala.
Ai mai fost rugat sa nu mai folosesti artificii de tip "k" in loc de "ca". Este ultimul avertisment precursor unei vacante de 2 saptamani!!!Last edited by darksid3; 20 October 2010, 12:27.
Comment
-
-
Da dar nu mai intra apoi aer intre capota si tabla aceea in compartimentul motor => 0.1 cp mai putini. Am avut si l-am dat jos.
Comment
-
Re
Originally posted by ismail14 View Postsunt incepator..si am un logan 1.4...nu prea stiu so calc....doarr ca consuma mult....
ptr inceput imi place....fuge ea incet....e puturoasa..)
Precizez ca era vb si de un Megane Estate,o ditamai hardughia )
Pentru mine 1.4 mpi e un motor reusit dar ideea e ca au pus o cutie de "batrani" !
Comment
Comment