If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu taia si nu indoia tabla....
fa repede 2 inele de lemn sau MDF , PAL, cu inaltimea de 10 mm sau 15 mm si monteaza difuzorul pe acel inel.
O sa se auda mult mai bine + ca nu modifici nimic la masina
decat sa iei doua perechi de difuzoare mai bine ia unul baeton pentru usile din fata si baga un woofer.Ala e sunet decent.Eu am 4 difuzoare pe masina si 2 am scos.
Eu am pus asa ceva , si a costat 150 lei cu montaj(decupat, tras fire etc), si merita toti banii.Seria GT de la Blaupunkt suna bine, si este la bani putini.In Bucuresti puteti merge direct la importator pe Bdul. Timisoara, la o statie de Mall Plaza catre Valea Cascadelor.
cei care si au montat ovale pe spate cu distantier de pal, etc... aveti o poza mica sa vedem si noi cum iese?
Nu de alta dar ma intereseaza foarte tare cum arata pe stanga unde e chestia aia de la centura. Am impresia ca spatiul esta cam micut acolo si trebuie sa o pui cam oblic asa..
Cei care ati folosit astfel de metoda astept fedback ul vostru. Merita?
Sa tai la tinichele e mai scump si mai costisitor...
Dar de ce te mai complici cu inele din lemn si nu le pui oblic pe amandoua direct pe tabla...Daca vrei da-mi un pm si iti dau o adresa unui baiat care lucreaza frumos si mai mult de 50 de lei nu iti ia ...Le si leaga la player...
Dar de ce te mai complici cu inele din lemn si nu le pui oblic pe amandoua direct pe tabla...Daca vrei da-mi un pm si iti dau o adresa unui baiat care lucreaza frumos si mai mult de 50 de lei nu iti ia ...Le si leaga la player...
nu taia si nu indoia tabla....
fa repede 2 inele de lemn sau MDF , PAL, cu inaltimea de 10 mm sau 15 mm si monteaza difuzorul pe acel inel.
O sa se auda mult mai bine + ca nu modifici nimic la masina
sal
pune si tu o poza daca ai sa vedem cum arata boxele montate cu distantierul de 10 mm din pal de care zici tu.
bafta
Last edited by gigibecali; 30 December 2009, 12:18.
Reason: Automerged Doublepost
Iti zic eu, trebuie doar imaginatie sa vezi cum a iesit, a facut un distatier, a dat gaura in tabla a prins "cercu" de tabla, si pe cerc a pus boxa.ca sa nu taie tabla.ama avut si io ideea asta dar dupa ce am decupat
totusi cu distantier merg puse decat oblic nu?
as vrea sa le pun cu distantier drepte frumos dar sigur ma va incurca suportul de la centura de pe mijloc
salutare! Am un Preferance si ma bate gandul sa-mi pun boxe pe spate. Din ce am citit pe forum nu este greu de montat boxele, dar am si eu cateva intrebari:
1. ce tip de boxe are preferance-ul pe fata (marca, ohm, putere etc)?
2. cas-ul Blaupunkt fara cd suporta 4 boxe?
3. unde as putea gasi suporturile pt boxe spate, plasticurile alea care protejeaza magnetul?
4. mufa montata la cas-ul Blaupunkt poate fi folosita si pt 4 boxe?
Multumesc.
Nu e o idee buna..., dar tu stii...
1. difuzor stock no-name de 4 ohm 3-5 wati putere suportabila
2. se poate lega 4 difuzoare pe Blau cu cd fara mp3 are final de 5-7 wati
3. nu-si au rostul in polita ca sunt semitaiate in doua si in usi protejeaza doar de "ploaie"
4. da , dar trebuie probabil sa-i mai adaugi tu dintr-o alta mufa tata ISO 4 fire si sa-l tragi la difurile care pui pe polita.
Boxele originale de pe logan sunt blaupunkt.
1.@blacired: Ti se par no name? Se vede ca postezi fara sa ai habar.
Suportul de boxe de pe spate nu e taiat in doua si protejeaza de eventualele lovituri cauzate de obiectele transportate in portbagaj.
Ai perfecta dreptate Alin0007!Intradevar nu sunt difuzoare no name, ci sunt fabricate la cel mai inalt nivel audiotehnologic de ultima generatie de catre maistorii audiofili de la cea mai tare firma de fabricant de difuzoare, Blaupunkt.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment