Originally posted by alexgame
View Post
Boxe spate
Collapse
X
-
sigpic
-
Foarfeca pe care am folosit o eu arata cam asa:
Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
Cu placere.... spor la treaba poate bagi si u poze cu reusita ;))
yo mai am de facut niste modificari la interior si pe urma o sa bag si eu poze cu my ride DDrive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
Comment
-
M-am inspirat si eu si o sa-mi pun ceva boze pe spate.
Cine stie radiocasetofonul blaupunkt de pe preferance are iesire pt 4 boxe? Sau tre sa leg spatele paralel cu fatza?
Oricum ma gandesc sa-l schimb dar nu acum.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Mda .... dar pe spate sunt difuzoare tot de 13 .... sunt cateva modele de 13 cu ceva putere dar nu sh daca au acelasi efect cu niste ovaleDrive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
Comment
-
Originally posted by ovimiha View PostCine stie radiocasetofonul blaupunkt de pe preferance are iesire pt 4 boxe?
Comment
-
Morpheus: oricat de tari ar fi (cred ca gasesti si la 45 W) astea pe 13 cm nu vor scoate sunetul ca alea pe 16 sau cele ovale nici nu se discuta.
Pe spate ai putea sa pui difuri pe 16 cm , fara sa tai tabla (cu inele de adaptare), e cel mai bun compromis. Si se aude bine.
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Postia dati-va cu parerea in legatura cu boxele astea:
difuzoare coaxiale cu 2 cai
diametru woofer: 13cm
putere RMS: 70w
putere Max: 110W
impedanta: 4 ohmi
raspuns in frecventa: 80Hz - 20KHz
tweeter superdome
grila protectieDON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY.
Comment
Comment