asta cu spatiu odata, dar in primu rand castigi la stabilitatea difului, la prindere mai stabila, si nici nu te agiti sa tai din toate nenorocirile
Boxe spate
Collapse
X
-
Originally posted by DaniD View Post@ DeLuXe: e mai usor sa tai tabla oarecum, sa faci 2 locasuri perfect rotunde si sa surubezi fierul pe fier nu stii tu...nush de ce te bagi
ON: Nu e mai elegant si mai simplu sa pui acele inele adaptoare si astfel nu trebuie sa tai tabla si iti si scoate boxa din portbagaj si castigi spatiu?
Comment
-
coaxiale => 2/3 cai => mid/tw/twLast edited by crististreulea; 19 October 2010, 11:45.sigpicMy ride
Comment
-
-
salutare
m-am hotarat sa pun si eu boxe in spate,am si de 13 cm si de 16,5 cm de pe fosta masina,acum intrebarea este......din cate am inteles locasul in spate este de 13 dar daca as pune inele as putea adapta sa pun cele de 16,5 cm ,nu as vrea sa maresc locasul,sau sa tai din tabla etc
masina este in garantie...as putea avea probleme ulterior cu garnatia? daca montez eu boxele spate si le leg la player?
Comment
-
Salut recent mi-am luat un casetofon si urmeaza sa imi iau si 2 boxe pentru spate.... nu vreau sa dau alte gauri sau sa imi iau boxe mai mari decat lacasul acela de 13 cm (tin sa precizez ca nu sunt mare fan in domeniul acesta AUDIO, vreau doar sa se auda si la mine ceva mai tare muzica si cat de cat clara) , as avea si eu o rugaminte mare la voi...care va pricepeti, sau cunoasteti vreun service ceva care sa mi le monteze si mie ( dar desigur la preturi mai de oameni normali, mai mici spus pe romaneste ) Ps. sambata ce vine plec in concediu la mare si de aceea sunt asa de "agitat"... astept raspuns, numai bine la toata lumea...
Comment
-
Salutare, am citit tot threadul asta dar nu am gasit raspunsul la urmatoarea intrebare:Suportii de difuzoare spate difera de la PH1 la PH2? Daca nu difera, are cineva o poza cum vin montati?. Nu imi dau seama cum se pun capacele de plastic. Multumesc.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
vrand sa fac totul ca la carte in procesul meu de a-mi pune boxe pe spate, am sunat la 2 servisuri pret de pret unul imi lua 40ron altul 150ron, ba frate astia sunt nebuni? specific cu boxele mele cu cablul meu cu toate mat. mele, din pacate nu o pot face eu ptr. ca pierd garantia. pana la urma cred ca ma lipsesc de pus boxe pe spate.
Comment
Comment