Boxe spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sigur...Te belesc de bani
    Plus ca de 16 cm nu-ti pun.
    Te duci la un mester (daca nu te stii) sa faci treaba.
    Nu pierzi nici o garantie atata timp cat daca doamne fere se intampla ceva la partea electrica (nu am auzit pana acum) sa fie din cauza difurilor.

Comment

• Intrebare ... Se pot pune 6 boxe pe Logan ? Doua pe usile din fata, doua pe cele din spate si doua pe tablia din spate. Ca mod de legare, cele doua de pe fata raman legate la casetofon iar in spate (usi si tablie) le leg la un amplficator pe 4 cai. E posibila o astfel de legare ? Precizez ca sunt pe dinafara rau cu astea, dar vreau sa ma pun la punct .
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Sigur ca poti, atata timp cat statia are si intrare semnal hy level (adica direct de la firele care duc la difuzoare). Daca ai, la cele doua iesiri de pe spate faci un splieter (adica din doua iesiri sa faci patru).
        Merge si pe rca desigur, tot asa cu un spliter.

Comment

• Daca te tine statia si CD playerul poti sa pui si 10. Dar cel mai bine e sa ti le puna cineva care se pricepe la partea electrica.
          ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Stie cineva, la mufa iso de pe casul blaupunck standard se poate pune un mp3 player pe intrarea line in? Am vazut in specificatii la mufa iso exista line in pt cd-changer. Cum se poate folosi asa ceva? Cum selectez sursa aia din cass?
            Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Salut am si eu 2 intrebari : cum se da plasticul de la boxele din spate jos(grilajul) si a 2 a merge sa pun pe castefonul din fabrica ( cel cu mp3) 4 boxe * 40W RMS fara amplificare ?

Comment

• Grilajul nu stiu cum se da jos dar boxele teoretic ar trebuii sa mearga.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Originally posted by vallio View Post
                  Salut am si eu 2 intrebari : cum se da plasticul de la boxele din spate jos(grilajul) si a 2 a merge sa pun pe castefonul din fabrica ( cel cu mp3) 4 boxe * 40W RMS fara amplificare ?
                  DA merge sa pui pe mp3-ul din fabrica 4 boxe de 40 W RMS fara amplificare ! Grilajul se da jos f usor, tragi de marginea capacului de plastic si iese, are niste cleme de prindere in interior, trage fara frica ies foarte usor . Bafta !
                  sigpic

Comment

• @vallio: Grila se scoate prin fortare, simplu.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cum scot materialul acel de pe tabla boxelor spate?

Comment

• Il decupezi cu un cutit care taie bine

Comment

• Sau scoti mocheta si il decupezi cu foarfeca.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Corect, dar lucru in plus
                            Pur si simplu bagi cutitu si tai dupa gaura, e foarte precis.

Comment

• Nu m-ati inteles,vreau sa scot mocheta de tot de pe tabla unde is amplasate boxele,vreau sa pun insonorizare pe tabla aia pe care stau boxele,sper ca m-ati inteles,mersi

Comment

• Salutare fratilor ..Am si eu o nelamurire ..Ajutati-ma si pe mn plss...Ce boxe (diametru) se potrivesc pe logan spate pe gaurile date de ei cele din fabrica fara sa mai tai?..ca pe fata am inteles ca sunt de 13 cm ..pe spate???...Ca m-am saturat sa intreb pe toti si sa nu stie ...Hai va rog HELP me...Va poop ..Merci anticipat
                                Last edited by gabitzusan; 29 November 2008, 14:49.
                                http://www.loganclub.ro/forum/signat...ic11550_11.gif

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google